Communicatie & Telefonie

Altijd en overal bereikbaar

De ontwikkelingen op het gebied van communicatie binnen de bedrijfsomgeving en met klanten gaan razendsnel. Integratie van communicatiekanalen en gebruik van meerdere devices zijn essentieel om snel en adequaat op klantvragen te reageren. Uw medewerkers willen overal en altijd bereikbaar zijn en toegang tot het bedrijfsnetwerk hebben. Bijvoorbeeld om met collega’s te overleggen of om over belangrijke applicaties en bestanden te kunnen beschikken. Met de communicatie en telefonie oplossingen van KPN is dit allemaal mogelijk.

Bel of mail mij

Kies uw oplossing

Mobiel bellen en internet

Mobiel bellen en internet

Onbezorgd bellen en internetten tot 20 GB met Zakelijk mobiel van KPN. Mobiel bij KPN betekent 4G in heel Nederland, met maximale snelheid op alle abonnementen.

On Premise Bedrijfscentrale

On Premise Bedrijfscentrale

KPN levert bedrijfscentrales waarmee uw medewerkers altijd en overal bereikbaar zijn. Zo heeft u een optimale communicatie gekoppeld aan andere systemen.

Vast bellen over IP

Vast bellen over IP

Vaste Telefonie voorziet in het bieden van openbare spraakdiensten via Voice over IP. Met Vaste Telefonie kunt u het externe telefoonverkeer via uw persoonlijke Wide Area Network afhandelen.

Servicenummers & IVR

Servicenummers & IVR

Uw organisatie is landelijk bereikbaar met een 0800 of 0900 nummer. De Interactive Voice Response (IVR) oplossingen bieden u vanuit het KPN netwerk keuzemenu, wachtrijen, klantherkenning en selfservice.

E-book: Maak de belofte van Unified Communications waar

Uw collega's beslissen zelf waar en wanneer ze willen werken en of ze dat doen met telefoon of laptop. De fysieke afstand om samen te werken met collega’s kan toenemen. Dankzij Unified Communications wordt de afstand verkleind en levert u de tools om altijd verbonden te zijn. In dit e-book geven we u een aantal tips om de implementatie in uw organisatie succesvol te maken.

Download het e-book

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op