KPN Werkplek, altijd en overal werken

Digitale werkomgeving

Uw medewerkers hebben de vrijheid om te werken waar en wanneer zij dat willen en een digitale werkomgeving die altijd up-to-date is. Via elk device hebben ze toegang tot applicaties en data, inclusief support en handige selfserviceoplossingen. Zonder investeringen in ondersteunende software of apparatuur.

Met KPN Werkplek zijn uw medewerkers vrij om te werken waar en wanneer zij dat willen. De kosten zijn voorspelbaar en transparant, dankzij flexibel op- en afschalen, betaling naar gebruik en overzichtelijke maandelijkse kostenrapportages in uw beheerportal.

Lees de whitepaper "Werkplek in de Cloud" waarin we de ontwikkelingen schetsen die de flexibilisering van de werkplekomgeving moeten bevorderen.
Of schrijf u in voor één van de Masterclasses.

Neem contact met mij op
KPN Werkplek

Voordelen KPN Werkplek

  • Betalen voor gebruik
    U betaalt alleen voor het daadwerkelijke gebruik van ICT. U heeft real-time inzicht in de actuele ICT-kosten.
  • Flexibel
    Op- en afschalen van ICT is heel eenvoudig. Met 1 druk op de knop past u de gewenste ICT aan voor de medewerker.
  • Selfservice
    Door middel van verschillende tools houdt u zelf de regie op uw ICT.

Klantcases

Video: Pathé

Pathe staat voor innovatie. Denk aan 3D of iMax technieken. ICT is cruciaal. Alle 22 locaties zijn verbonden met het datacenter in Aalsmeer.
Bekijk de video voor meer informatie.

Video: NS Stations

Het station is een plek waar meer te halen is dan de trein en daarmee speelt de NS in op de behoefte van de reiziger: overal kunnen werken. Het kan met KPN Werkplek op het station. Bekijk de video voor meer informatie.

Klantcase: Euretco

Met de KPN Werkplek kiest retailservice-organisatie Euretco voor focus op de core business. De ICT is uit handen gegeven aan KPN. Dit brengt rust, flexibiliteit en schaalbaarheid.

Download de klantcase

Klantcase: RBG

De Regionale Belasting Groep (RGB) werkt slagvaardiger dankzij KPN Werkplek. Medewerkers hebben altijd en overal toegang tot applicaties en bestanden. Alles draait in de cloud.

Download de klantcase

Whitepaper: Werkplek in de Cloud

Onderweg, op de zaak, in een andere vestiging of zelfs buiten, in weer en wind: de ‘werkplek’ is op steeds meer locaties beschikbaar. Of zou dat moeten zijn. Hoe mobieler het bedrijfsleven en de medewerkers, hoe hoger de eisen die aan de ICT-voorzieningen worden gesteld. Met een werkplekomgeving uit de cloud ontstaat 
een manier om aan die hogere eisen en verwachtingen te voldoen. 

Lees het whitepaper waarin we de ontwikkelingen die flexibilisering van de werkplekomgeving in de hand werken.

Download de whitepaper

Factsheet: Altijd en overal werken

Een rapport afmaken in de trein of de files omzeilen door thuis op te starten. Bestaande applicaties, systemen en werkplektoepassingen groeien niet altijd mee met de werkbehoeftes van organisaties. KPN Werkplek doet dat wel. Lees meer.

Download de factsheet

Video: KPN Werkplek

Een flexibele werkplek met optimale vrijheid voor al uw medewerkers als totale ICT oplossing? Veilig, betrouwbare en transparante kosten? Met KPN Werkplek kunnen uw medewerkers overal werken. Uw medewerkers beschikken overal en altijd over alle functionaliteiten en documenten. Op elk device.

Bekijk de video voor meer informatie.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.