Werkplek

Totaaloplossing uit de cloud

Wordt uw organisatie ook continu uitgedaagd om in te spelen op ontwikkelingen in de markt? Dit vraagt om wendbaarheid en innovatief vermogen. Met productieve en gemotiveerde medewerkers die bijdragen aan de organisatiedoelen. Een goede fysieke en virtuele werkplekomgeving, waarin uw medewerkers werken en communiceren, maakt dit mogelijk.

KPN biedt u de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek. Het Nieuwe Werken via een totaaloplossing uit de cloud van KPN. Altijd en overal, met elk device. Uw werk is waar u bent.

Oplossingen

Alles over KPN Werkplek

KPN Werkplek

Met Werkplek van KPN beschikt u over een complete ICT-dienst inclusief internetveiligheid, back-up van bestanden, een professioneel Office-pakket en hulp op afstand.

Smart Building

Smart Building

Smart Building van KPN is een modulaire oplossing om uw gebouw slimmer te maken. U krijgt real-time inzicht in het gebruik van het gebouw.

Branches

Alles over Werkplek in de zorgbranche

Zorg

Voor steeds meer zorgverleners is het normaal om altijd en overal toegang tot informatie en interactie te hebben. KPN Werkplek maakt dit mogelijk.

Alles over Werkplek bij de overheid

Overheid

KPN is end-to-end dienstverlener voor de Rijkswerkplek bij overheidsorganisaties. We beheren veilige, in Nederland gelegen, datacenters.

Werkplek in het openbaar vervoer

Openbaar Vervoer

KPN biedt beheerde OV-werkplekken en communicatiemiddelen voor betere samenwerking, communicatie en efficiëntere bedrijfsprocessen.

Retail

Door jarenlange samenwerking en ervaring met diverse retailers kent KPN de markt. Hierdoor weten we welke werkplektrends in Retail spelen.

Utilities

ICT speelt een cruciale rol in de uitdagingen voor de utility branche. Beheerde werkplekken en communicatiemiddelen bieden de oplossing.

Finance

KPN zorgt dat banken, verzekeraars en pensioenfondsen de ICT-mogelijkheden optimaal benutten, de klant centraal stellen en voldoen aan de wet- en regelgeving.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op