Virtuele werkplek

Virtuele werkplek: een totaaloplossing uit de cloud

Wordt uw organisatie ook continu uitgedaagd om in te spelen op ontwikkelingen in de markt? Dit vraagt om wendbaarheid en innovatief vermogen. Met productieve en gemotiveerde medewerkers die bijdragen aan de organisatiedoelen. Met de virtuele werkplek van KPN creƫert u een goede fysieke en virtuele werkplekomgeving voor uw medewerkers.

KPN biedt u de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek. Het Nieuwe Werken via een totaaloplossing uit de cloud van KPN. Altijd en overal, met elk device. Uw werk is waar u bent.

Oplossingen van een virtuele werkplek

KPN Werkplek

KPN Virtuele Werkplek

Met KPN Werkplek beschikt u over een complete ICT-dienst inclusief internetveiligheid, back-up van bestanden, een professioneel Office-pakket en hulp op afstand.

Virtuele werkplek en Smart Building

Smart Building

Smart Building van KPN is een modulaire oplossing om uw gebouw slimmer te maken. U krijgt real-time inzicht in het gebruik van het gebouw.

Wie maakt gebruik van de Virtuele Werkplek van KPN?

Virtuele werkplek in de zorg

Zorg

Voor steeds meer zorgverleners is het normaal om altijd en overal toegang tot informatie en interactie te hebben. De Virtuele werkplek van KPN maakt dit mogelijk.

Virtuele werkplek bij de overheid

Overheid

KPN is end-to-end dienstverlener voor de Rijkswerkplek bij overheidsorganisaties. We beheren veilige, in Nederland gelegen, datacenters. Allemaal met KPN Werkplek.

Virtuele werkplek bij het openbaar vervoer

Openbaar Vervoer

KPN biedt beheerde OV-werkplekken en communicatiemiddelen voor betere samenwerking, communicatie en efficiƫntere bedrijfsprocessen.

Retail

Door jarenlange samenwerking en ervaring met diverse retailers kent KPN de markt. Hierdoor weten we welke werkplektrends in Retail spelen.

Utilities

ICT speelt een cruciale rol in de uitdagingen voor de utility branche. Beheerde werkplekken en communicatiemiddelen bieden de oplossing.

Finance

KPN zorgt dat banken, verzekeraars en pensioenfondsen de ICT-mogelijkheden optimaal benutten, de klant centraal stellen en voldoen aan de wet- en regelgeving.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op