Hardware & Softwarelicenties

Advies op maat

Op het gebied van zowel hardware als software zijn er meer mogelijkheden dan ooit. En de technologische ontwikkelingen gaan snel. Daar wilt u bijtijds op inspelen, liefst vanuit een duidelijke visie en passend bij uw organisatiedoelen. Veel organisaties ontbreekt het echter aan kennis en tijd om alle ontwikkelingen bij te houden. KPN geeft u advies op maat over de beste oplossingen voor hardware en voor softwarelicenties. Wij hebben experts in huis die op de hoogte zijn van de laatste technologische ontwikkelingen op hardware- en softwaregebied, licentiepakketten en van het aanbod van alle belangrijke leveranciers. U profiteert van actuele kennis en ervaring, zonder zelf te investeren.

Oplossingen

Alles over Hardware

Hardware

U bepaalt waar, wanneer en hoe u met uw collega's samenwerkt. Voor alle benodigde hardware voor uw mobiele werkplek kunt u bij ons terecht. Wij werken merkonafhankelijk en u profiteert van onze kennis op het gebied van Hardware Services.

Alles over Softwarelicenties

Softwarelicenties

Inkoop van software en licenties vraagt om expertise. Wij adviseren u over het aankopen en beheren van software en licenties. Met Software License Resell hebt u 1 aanspreekpunt voor het hele inkoop- en beheertraject van al uw softwarelicenties.

Branches

Alles over Finance

Finance

Voor de financiƫle branche levert KPN Hardware & Softwarelicentie oplossingen die inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Alles over de Overheid

Overheid

KPN verbindt overheden. Onze Hardware & Softwarelicentie oplossingen versterken de e-dienstverlening en prestaties van de overheid.

Alles over zorg

Zorg

Met de Hardware & Softwarelicentie oplossingen voor de zorg draagt KPN bij aan de kwaliteit en toegankelijkheid van de zorg.

Utilities

KPN is Hardware & Softwarelicentie-partner in de utility branche. Voor support op duurzame energievoorziening hebben wij ruime ervaring.

Retail

KPN levert Hardware & Softwarelicentieoplossingen met grote betrouwbaarheid en beschikbaarheid voor de branche retail.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op