Video Conferencing

Eenvoudig samenwerken, ook op afstand met Video Conferencing

Wanneer u voor uw werk regelmatig onderweg bent voor vergaderingen of presentaties dan bent u waarschijnlijk veel tijd kwijt met reizen. Ook zult u merken dat het, om diezelfde reden, vaak moeilijk is om drukke agenda’s op elkaar af te stemmen.

Met Video Conferencing van KPN heeft u de mogelijkheid om via telefoon, video en/of internet met elkaar samen te werken, overleg te voeren en informatie te delen. Hiermee worden de afstandsbarrières weggenomen. Dit vermindert de werkdruk, verhoogt uw flexibiliteit en maakt het mogelijk om sneller en gerichter tot afspraken te komen.

Lees de whitepaper "De evolutie van de video" om te ontdekken hoe het gebruik van video communiceren makkelijker en efficiënter maakt.

Neem contact met mij op
Voordelen Video Conferencing

Voordelen Video Conferencing

  • Kostenbesparend
    Geen tijd meer kwijt met reizen en agenda's gemakkelijker op elkaar afstemmen? Het kan met Video Conferencing van KPN. Enorme tijd- en kostenbesparing.
  • Verhoogde productiviteit
    Flexibiliteit en productiviteit van werknemers wordt vergroot doordat afspraken en vergaderingen sneller en gemakkelijker worden afgehandeld.
  • Lage instapkosten
    Geen investeringen en speciale randapparatuur noodzakelijk.

Modules

Video conferencing

Talk & Vision (100% dochter van KPN) biedt een compleet portfolio aan samenwerkingsoplossingen, waaronder video conferencing, Cloud Services en Managed Meetings.

Event en Conferencing

Naast de mogelijkheid om telefonisch te vergaderen, biedt KPN een aantal extra diensten voor bijeenkomsten met grote aantallen deelnemers (Events & Webinars) en de ConferenceCard.

E-book: De evolutie van video

Video conferencing maakt communiceren makkelijker en efficiënter, maar vooral echter. Alles en iedereen zit tegenwoordig in de cloud. Waarom eigenlijk? En is het een ontwikkeling of een trend? En waarom heeft de cloud zoveel meerwaarde voor video? Wilt u succesvol zijn met uw bedrijf dan moet u echt contact maken. Met klanten, partners, collega’s en andere stakeholders. Met videoconferencing brengt u iedereen in dezelfde vergaderruimte bij elkaar. Waar ter wereld die mensen zich ook bevinden.

Download het e-book

Video: KPN en Video Conferencing

KPN Event & Conferencing biedt met verschillende conferencing diensten een oplossing voor iedere overlegsituatie en maakt daarbij vergaderen en presenteren een stuk flexibeler, efficiënter en duurzamer.

Bekijk de video voor meer informatie.

Klantcase: Parnassia Groep

Mijn Vergadernummer draagt bij aan een hogere productiviteit en efficiency. Het is een oplossing die het mogelijk maakt razendsnel telefonische vergaderingen te organiseren zonder het gebruik van toegangscodes. Alles wat daarvoor nodig is is een persoonlijk vergadernummer dat gekoppeld is aan de mobiele telefoon van de medewerker. Met de introductie van Mijn Vergadernummer van KPN heeft Parnassia Groep als eerste binnen de ggz-sector een belangrijke stap gezet om die communicatie nog efficiënter en slagvaardiger te laten verlopen.

Lees de klantcase voor meer informatie.

Download de klantcase

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op