Skype for Business

Efficiënt samenwerken

Skype for Business van Microsoft is een platform waarmee zakelijke gebruikers effectief communiceren en samenwerken. Skype for Business biedt u een totaaloplossing met vaste telefonie, mobiel, internet en werkplek. Vanaf elk device en op elke locatie werkt u efficiënt en effectief, vanuit de Cloud of on-premises. Deze oplossing is eenvoudig schaalbaar en het beheer kunnen we u volledig uit handen nemen.

U kunt Skype for Business ook afnemen als module van KPN ÉÉN, een eenvoudig te gebruiken platform waarin alle communicatie- en samenwerkingstools voor medewerkers zijn samengebracht.

Lees de whitepaper "Skype for business" waarin we hulp bieden bij het kiezen van de passende vorm van Skype for Business voor uw organisatie.

Neem contact met mij op
Skype voor bedrijven

Voordelen Skype for Business

  • Optimale bereikbaarheid
    Ongeacht plaats of tijd, iedereen is altijd bereikbaar
  • Efficiënt samenwerken
    Ook op afstand
  • Een volwaardige telefooncentrale
    Een sterk platform met een goede verbinding

Video: Skype for Business bij TBI

TBI is een netwerk van ondernemingen die actief zijn in de bouw, installatie- en techniekbranche. Met Skype for Business stapt TBI over naar 1 platform en biedt de collega's een eenduidige en transparante oplossing om met elkaar samen te werken.

Video: Lync bij Nyenrode

MS Lync maakt communicatie op topniveau mogelijk. Studenten maken 24 uur per dag gebruik van digitale communicatie. Bellen, e-mailen chatten en videoconferencing kan nu op 1 device. Hierdoor kan men sneller en effectiever samenwerken.

Klantcase: Omrin Kiest Lync

Afvalinzamelaar Omrin kiest voor on-premise variant Lync - geïmplementeerd door KPN. Duurzame energie ontmoet duurzame telefonie. U leest het in onze klantcase.

Download de klantcase

Klantcase: Royal Haskoning

Royal Haskoning DHV kiest voor Lync Appliance van StartReady. KPN gaf de beste invulling aan het telefonie vraagstuk als StartReady specialist. U lees het in onze klantcase.

Download de klantcase

Video: Skype for Business in de praktijk

Met toepassing van de technieken van nu krijgt uw werk nieuwe mogelijkheden. Niet harder werken, maar slimmer. Dankzij Skype for Business werkt en vergadert u op de plek en op het moment dat het u uitkomt. Slimmer, gemakkelijker en goedkoper.

Hoe? Bekijk de video en laat u inspireren.

E-book: Microsoft Skype for Business

Download de whitepaper Microsoft Skype for Business

Wanneer kiest u voor Skype for Business? In dit e-book maken we de verschillende overwegingen inzichtelijk voor u. De beweegredenen binnen organisaties hebben een grote invloed op de keuze van een UC-oplossing en dat geldt ook voor het kiezen van een passende vorm van Skype for Business.

Download het e-book

E-book: Cloud PBX in Office 365

Download de whitepaper Cloud PBX in Office 365

Met Skype for Business is de integratie van communicatiemiddelen in de digitale werkomgeving op hoog niveau. Microsoft gaat verder met de uitrol van Cloud PBX. We geven u inzicht in welke Skype for Business- en telefonie-features in de cloud beschikbaar zijn en welke voor- en nadelen Cloud PBX heeft.

Download het e-book

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op