Cisco HCS (Hosted Collaboration Service)

Efficiënt samenwerken vanuit een private cloud

Met Cisco Hosted Collaboration Service (HCS) van KPN zijn uw medewerkers beter bereikbaar, besparen ze tijd en delen zij eenvoudig informatie met elkaar. Op kantoor en daarbuiten. HCS is een voordelig pakket met telefonie, (video)conferencing, chat, presence en desktopsharing. Hosted Collaboration Service werkt op zowel de desktop als via mobiele appratuur. U kunt op- en afschalen wanneer u wilt. U betaalt alleen voor medewerkers die gebruik maken van HCS.

Benieuwd hoe u beter kunt samenwerken? Lees dan onze Whitepaper over Unified Communications en hoe u met uw medewerkers het beste verbonden kunt blijven. Meer weten?

Neem contact met mij op


cisco powered

Voordelen Cisco HCS

  • Overal samenwerken en communiceren
    Op desktop, mobiel en tablet.
  • Private Cloud
    Werken vanuit de beveiligde datacenters van KPN.
  • Schaalbaar
    U betaalt alleen voor aangesloten medewerkers.
Download het e-book Collaboration: Meer omzet behalen door efficiënter samenwerken

E-book: Meer omzet behalen door efficiënter samenwerken

Medewerkers werken op laptop, tablets en smartphones en hebben daarvoor niet veel meer dan een internetverbinding en de juiste applicaties nodig. Die nieuwe manier van werken in de digital workspace biedt veel flexibiliteit en vrijheid, maar hoe zorgt u ervoor dat dat niet ten koste gaat van de productiviteit en efficiency? Lees meer in onze whitepaper.

Download het e-book
Download het e-book over Unified Communications

E-book: Maak de belofte van Unified Communications waar

Uw collega's beslissen zelf waar en wanneer ze willen werken en of ze dat doen met telefoon of laptop. De fysieke afstand om samen te werken met collega’s en tot de organisatie kan toenemen. Dankzij unified communications wordt de afstand verkleind en levert u de tools om altijd verbonden te zijn. In dit e-book geven we u een aantal tips om de implementatie in uw organisatie succesvol te maken.

Download het e-book

KPN ÉÉN

Vanaf medio 2016 is Cisco HCS is ook beschikbaar binnen de totaaloplossing KPN ÉÉN. KPN ÉÉN bestaat uit een aantal modules die zorgen voor een complete dienstverlening: mobiele telefonie, vaste telefonie en bedrijfscentrales. 1 Contract, 1 prijsplan, 1 factuur, 1 helpdesk en 1 aanspreekpunt - ongeacht het aantal modules dat u afneemt. KPN ÉÉN geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker heel eenvoudig het ideale communicatiepakket samen te stellen. Lees wat de voordelen zijn voor uw organisatie.

Wilt u meer informatie over Cisco HCS? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op