Applicatiediensten

Zorg voor bedrijfskritische applicaties

We leven en werken in een wereld waarin klanten 24/7 de beste dienstverlening vragen, medewerkers slim willen omgaan met hun tijd en een nieuw verdienmodel zomaar om de hoek ligt. In die wereld hebt u slimme applicaties nodig. Bedrijfsinformatie waar u altijd bij kan en snelle systemen en apparaten om daarmee te kunnen werken.

KPN biedt de extra zorg die nodig is om de beschikbaarheid van bedrijfskritische applicatie, website, app of database te waarborgen. Van advies en ontwikkeling tot migratie, beheer en adoptie. Ook zijn uw systemen goed beveiligd.

Oplossingen

Alles over Mobiele Applicaties

Mobiele Applicaties

Slimme applicaties ondersteunen mobiel werken en maken werkprocessen efficiƫnter. Wij zorgen voor mobiele apps die dat mogelijk maken, met een heldere mobiele strategie, integratie met uw informatiesystemen en een platform voor ontwikkeling en beheer.

Alles over SAP Hosting

SAP Hosting

SAP-applicaties zoals ERP en CRM, helpen u om uw bedrijfsprestaties te verbeteren en uw kosten te reduceren. SAP Hosting zorgt dat u altijd en overal over actuele en betrouwbare informatie beschikt. Zo bieden wij u flexibiliteit en zekerheid.

Alles over Oracle Service Cloud

Oracle Service Cloud

Om een excellente customer experience mogelijk te maken vertrouwen contactcenters op goede informatievoorziening. Met Oracle Service Cloud kunt u uw klanten snel te woord staan en de juiste informatie bieden, ook online.

Branches

Alles over Finance

Finance

ICT is van vitaal belang voor de financiƫle sector. Daarom levert KPN applicatiediensten die inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Alles over overheid

Overheid

KPN verbindt overheden. Onze applicatiediensten versterken de e-dienstverlening en prestaties van de overheid.

Alles over zorg

Zorg

Met de applicatiediensten voor de zorg draagt KPN bij aan de kwaliteit van de zorg. Zo wordt deze voor iedereen toegankelijk.

Utilities

KPN is applicatiediensten-partner in de utility branche. Voor support op duurzame energievoorziening hebben wij ruime ervaring.

Retail

KPN levert applicatiediensten met grote betrouwbaarheid en beschikbaarheid voor de branche retail.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op