Softwarelicenties

Onafhankelijk software advies

KPN adviseert u bij de juiste softwareoplossingen en de levering van softwarelicenties van onder meer Adobe, Google Apps en Microsoft. Wij helpen u het juiste licentiecontract af te sluiten of uw software maintenance tijdig te verlengen. Daarnaast adviseren we organisaties die zijn benaderd door een softwareleverancier voor een audit. Zo krijgt u advies over de noodzaak om licenties bij te kopen, waardoor u gemakkelijk onnodige kosten kunt voorkomen. Met het onafhankelijk advies van KPN ben u goed op de hoogte omtrent uw softwarebehoeftes.

Bel of mail mij
Voordelen Softwarelicenties

Voordelen Softwarelicenties

  • Kostenbesparend
    Door slimme pakketkeuzes bespaart u kosten op de aanschaf van licenties. Soms is het juist mogelijk kosten te besparen doordat minder licenties nodig zijn of kunt u kiezen voor een slimme combinatie van licenties.
  • Up-to-date licenties
    Licenties op orde en compliant, waardoor financiële risico’s worden voorkomen.
  • Ruime keuze
    Compleet aanbod van alle belangrijke softwareleveranciers.

Leveranciers

Adobe
Citrix
Google Apps
McAfee
Microsoft
Oracle
Postini
Symantec
Vmware

Factsheet: Hardware en Softwarelicenties

Op het gebied van zowel hardware als software zijn er meer mogelijkheden dan ooit. Veel organisaties ontbreekt het echter aan kennis en tijd om alle ontwikkelingen bij te houden. Het is dus lastig overzicht te houden en zeker te zijn dat u gebruikmaakt van de juiste softwarelicenties om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen. KPN kan u hierbij helpen door merk- en leveranciersonafhankelijk advies te geven. Wij zorgen tevens voor de logistiek en aanvullende werkzaamheden, zoals het leveren van de softwarelicenties. Zo kiest u simpel en snel voor de meest passende softwareoplossingen voor uw organisatie. Lees meer over de voordelen voor uw organisatie in onze factsheet.

Download de factsheet

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op