Social Business Platform

Online samenwerken en communiceren met het Social Business Platform

Efficiënt samenwerken, altijd en overal. Met het Social Business Platform van KPN kunnen uw medewerkers op elk moment en op elke locatie optimaal samenwerken. En beschikt u over een platform dat altijd en overal beschikbaar is tegen voorspelbare kosten en zonder hoge investeringen.

Het Social Business Platform is een eenvoudig en flexibel in te richten platform, makkelijk in gebruik en met goed vindbare informatie. Een platform dat is gebaseerd op SharePoint, waardoor de integratie hiermee soepel verloopt. Wij adviseren u over de mogelijkheden van SharePoint en de SharePoint-toepassingen die uw organisatie het meeste kunnen opleveren.

Bel of mail mij
Voordelen Sociaal intranet of het Social Business Platform

Voordelen Sociaal Intranet

 • Gebruiksvriendelijk
  Een gebruiksvriendelijk en intensief gebruikt platform als kloppend hart van de organisatie. Grenzen tussen ‘silo’s’ verdwijnen.
 • Snel te gebruiken
  Binnen 40 uur te implementeren. Bij traditionele platforms kost dit vaak meer dan 500 uur.
 • Eenvoudig uit te breiden
  Met extra modules en portalen, aan te passen aan uw huisstijl.

Factsheet: Social Business Platform

Onafhankelijk van plaats, tijd en apparatuur informatie beschikbaar stellen aan uw medewerkers. Dat kan met een sociaal intranet.

Download de factsheet

E-book: We love social

Enterprise Social Networking biedt de kans om slagkracht, wendbaarheid en productiviteit te vergroten. Medewerkers communiceren dwars door traditionele afdelingsgrenzen, ze vinden elkaar op kennis en weten snel samen vraagstukken op te lossen. 

Download het e-book

Video: Zorgbalans

Bij Zorgbalans, een organisatie voor ouderenzorg is voor de thuiszorg gekozen voor zelfsturing. Minder coördinatie, minder managers, meer zelfstandigheid en daardoor betere zorg. Het hebben van een communicatieplatform is voorwaarde 1 voor het succes van zelfsturing. Het Social Business Platform van KPN levert een kruising op tussen facebook en twitter. Wat is het laatste nieuws, chat met collega's en sneller en efficiënter met elkaar communiceren.

Bekijk de video voor meer informatie.

Voordelen SharePoint Solutions

Voordelen SharePoint Solutions

 • Advies
  KPN adviseert u over alle mogelijke modules voor een optimale invulling.
 • Eenvoud en veiligheid
  Op maat gemaakte navigatie en autorisatie.
 • Garantie
  Succesvolle migratie vanuit andere oplossing gegarandeerd.

Factsheet: Sharepoint Solutions

Van het marketingteam tot de financiële administratie: veel afdelingen zien kansen om met SharePoint beter te presteren. Welke SharePoint-toepassingen gaan werken voor uw organisatie? Hoe kunt u het maximale uit SharePoint van KPN halen? U leest het in onze leaflet.

Download de factsheet

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op