Smart Building

Smart Building: Slim gebruik van gebouwen

Smart Building van KPN is een modulaire oplossing om uw gebouw slimmer te maken. Met als eerste functionaliteit een real-time inzicht in het gebruik van het gebouw en het eenvoudig vinden en reserveren van werkplekken en vergaderzalen. Met Smart Building wordt Via het bestaande Wi-Fi-netwerk en eventueel extra sensoren, data verzameld op 1 centraal smart building-platform.

Smart Buidling van KPN: laat het gebouw voor u werken

Voordelen Smart Building

  • Voor medewerker en beheerder
    U geeft uw medewerkers de ideale werkplek. En als beheerder verzamelt u inzichten over het gebruik van uw gebouw.
  • Future proof
    KPN biedt een flexibel systeem waaraan bestaande en nieuwe systemen moeiteloos gekoppeld kunnen worden.
  • Veilig en betrouwbaar
    Smart Building gaat over het verbinden van mensen en dingen in uw gebouw. KPN verzorgt connectiviteit en data-infrastructuren op een veilige en betrouwbare manier.

Video: Smart Building van KPN

Een overschot aan vierkante meters, werkplekken en vergaderzalen terwijl medewerkers deze ruimtes niet kunnen vinden. Dit is een gevolg van het nieuwe werken waarbij uw gebouw niet optimaal wordt benut. U hebt onnodige energie- en huisvestigingskosten en het belemmert de samenwerking en productiviteit.

Met Smart Building zien uw medewerkers in 1 oogopslag welke ruimtes beschikbaar zijn en zij kunnen deze reserveren met elk desktop, tablet of smartphone. De smartphone wijst ze vervolgens de weg.

Bekijk de video voor meer informatie.

Whitepaper: Laat uw gebouw voor u werken

Lege werkplekken en vergaderzalen. Medewerkers die geen vrije vergaderzaal of werkplek kunnen vinden. Het is een veelvoorkomend verschijnsel bij organisaties die inzetten op flexwerken.

Met Smart Building is dit verleden tijd. Uw gebouw wordt veel efficiënter benut. Bent u klaar voor de toekomst? Lees de whitepaper.

Download de whitepaper

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op