New Technology Adoption

Verandering geslaagd, doelstelling bereikt

Nu organisaties in rap tempo digitaliseren en op elke bureau meerdere devices te vinden zijn, weet u dat u een digital workspace met veel nieuwe functionaliteiten niet zomaar kunt implementeren. De invloed van deze nieuwe werkplek kan tot diep in de werkzaamheden van uw medewerkers gevoeld worden. Dat maakt adoptie een cruciaal onderdeel van elk ICT-project.

Wij weten dat uw medewerkers, de eindgebruikers, het succes van de invoering van nieuwe werkoplossingen bepalen. Wat u moet doen om ze te activeren en te ondersteunen, zodat ze de nieuwe oplossingen gaan omarmen? Onze consultants helpen u met een bewezen aanpak bij de adoptie van nieuwe technologie.

Lees de whitepaper "Succesfactor bij Digitalisering" waarin wordt beschreven welke invloed een nieuwe werkplek op de medewerkers heeft.

New Technology Adoption

Voordelen New Technology Adoption

 • Bewezen aanpak
  Onze aanpak zet de behoeften en wensen van uw eindgebruikers centraal. Daardoor zijn ze productiever en meer gemotiveerd.
 • Doelstellingen centraal
  Met adoptie zorgt u dat uw digital workspace maximale waarde toevoegt en zo goed mogelijk aansluit op organisatiedoelstellingen.
 • Op maat
  Omdat elke organisatie en elk project anders is, maken we altijd een adoptieplan op maat.

E-book: Adoptie: succesfactor bij digitalisering

Organisaties digitaliseren en op elke bureau zijn meerdere devices te vinden. Zomaar een digital workspace met nieuwe functionaliteiten implementeren kan niet meer. De invloed van een nieuwe werkplek wordt in de werkzaamheden van medewerkers gevoeld. Dat maakt adoptie een cruciaal onderdeel van elk ICT-project. 

Door medewerkers te ondersteunen bij de adoptie van nieuwe technologie├źn nemen ze nieuwe functionaliteiten sneller op in hun dagelijkse werkzaamheden. In dit e-book laten we zien waarom adoptie zo belangrijk is bij ICT-projecten.

Download het e-book

Klantcases

Klantcase: UWV

UWV koos voor een uitgebreid en gefaseerd adoptietraject. Goed voorbereid en met betrokkenheid van de gebruikers. KPN Consulting bracht haar ervaring met vergelijkbare trajecten in en stelde het communicatieplan op. Lees meer.

Download de klantcase

Klantcase: WIJ Groningen

WIJ Groningen is de nieuwe naam voor 11 sociale wijkteams in de stad Groningen. 1 online portaal met regiesysteem voor alle Groningse zorgprofessionals zorgt voor beter zicht op de situatie rondom burgers. KPN Consulting is gevraagd te helpen bij de adoptie van het portaal door de organisatie.

Download de klantcase

Video: Aandacht voor de mens met New Technology Adoption

In dit digitale tijdperk zoeken organisaties nieuwe technologie├źn om effectiever te communiceren, samen te werken en informatie te delen. Om maximaal rendement uit de technologie te halen is het cruciaal dat uw medewerkers hier mee werken. Daarom heeft KPN Consulting New Technology Adoption ontwikkeld. Elke doelgroep wordt meegenomen in het proces van verandering en hiermee motiveren wij uw medewerkers de technologie optimaal te gebruiken.

Bekijk de video voor meer informatie.

Factsheet: New Technology Adoption

New Technology Adoption is onze oplossing voor adoptietrejecten. Omdat we niet uitgaan van de technologie, maar van uw medewerkers en doelstellingen, is onze aanpak geschikt voor elke applicatie of ICT-oplossing. Van SharePoint en SAP tot videoconferencing en compleet nieuwe werkplekken.

Onze aanpak bestaat uit 3 onderdelen:

 1. Explain: hoe werken de knoppen?
 2. Encourage: voor een optimale inzet in de dagelijkse praktijk
 3. Engage: verwachtingen, processen en beleidsafspraken
Download de factsheet

KPN Consulting

Met ontwikkelingen als big data, social media en mobile technology verandert alles. De manier waarop we zakendoen en diensten leveren, hoe we leren, leven en (samen)werken. Digitale transformatie noemen we dat. Met onze expertise loodsen we u graag naar de nieuwe wereld.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op