KPN Werkplek

KPN Werkplek: overal bereikbaar met flexibele clouddiensten

Een internetcafé op Ibiza, een smartphone of tablet in de trein of een zakelijke laptop op kantoor? Via flexibele clouddiensten biedt KPN Werkplek altijd en overal veilige toegang tot de eigen werkomgeving. Kiest u voor KPN Werkplek, dan hebt u een one-stop-shop voor álle dienstverlening op en rond de werkplek. Van on-site support tot infrastructuur, van consulting tot cloudoplossingen.

Over privacy hoeft u zich geen zorgen te maken: onze datacenters vallen gegarandeerd onder Nederlands recht en voldoen aan alle privacyrichtlijnen vanuit Nederland en de EU. Wij ondersteunen u graag bij de transitie naar clouddienstverlening en de implementatie van de verschillende clouddiensten. Meer weten?


KPN Werkplek - Hoe gebruiken andere bedrijven het?

Video: KPN Werkplek bij de NS

De Nederlandse Spoorwegen en KPN werkten gezamenlijk aan 1 van de grootste ICT-projecten van dit moment: de uitrol van de ICT werkplekken voor alle medewerkers van de NS.

Video: Schiphol

Schiphol wil voor haar klanten, airlines en passagiers de beste digitale luchthaven ter wereld te zijn. Daarom probeert Schiphol met Internet of Things continu nieuwe technologieën uit in kleine projecten.

Video: CRV

Bij CRV staan de vruchtbaarheid, gezondheid en productie van de veestapel van veehouders centraal. Voor goede fokresultaten varen veehouders volledig op data.

Whitepaper: Werkplek in de Cloud

Onderweg, op de zaak, in een andere vestiging of zelfs buiten, in weer en wind: de ‘werkplek’ is op steeds meer locaties beschikbaar. Of zou dat moeten zijn. Hoe mobieler het bedrijfsleven en de medewerkers, hoe hoger de eisen die aan de ICT-voorzieningen worden gesteld. Met KPN Werkplek in de cloud ontstaat een manier om aan die hogere eisen en verwachtingen te voldoen. 

Lees het whitepaper waarin we de ontwikkelingen die flexibilisering van de werkplekomgeving in de hand werken.

Download 'Werkplek in de cloud'

Whitepaper: Digital Workspace

Organisaties moeten traditionele werkplekken loslaten en zich richten op een toekomstvaste vorm van een werkomgeving: de digital workspace. In dit whitepaper bekijken we de ontwikkelingen en delen we onze visie op de reis naar de ideale werkomgeving.

Lees erover in onze Whitepaper 'Digital Workspace'.

Download 'Digital Workspace'

Factsheet: Altijd en overal werken

Een rapport afmaken in de trein of de files omzeilen door thuis op te starten. Bestaande applicaties, systemen en werkplektoepassingen groeien niet altijd mee met de werkbehoeftes van organisaties. De KPN Werkplek doet dat wel. Lees meer in onze factsheet over KPN Werkplek.

Download 'Altijd en overal werken'

Video: KPN Werkplek

We laten de traditionele werkplek zoals we die van oudsher kennen, steeds meer los. Medewerkers willen altijd en overal bereikbaar zijn. Het liefst met zakelijke functionaliteiten, die lijken op diensten die we kennen van de consumentenmarkt.

We gaan over op een digitale werkomgeving, de digital workspace. Medewerkers willen op elke plek toegang tot hun documenten en contacten en dit moet op een veilige manier.

Bekijk de video voor meer informatie over de digitale werkplek.

Voordelen van KPN Werkplek

KPN Werkplek

 • Veilig
  Voorzien van Nederlandse Security certificeringen
 • Altijd beschikbaar
  U bepaalt wanneer u werkt

 • Betaal naar gebruik
  Geen verrassingen omdat u betaalt per werkplek
 • Altijd up-to-date
  Snelle updates met 1 druk op de knop

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op