KPN Werkplek

Overal bereikbaar met flexibele clouddiensten

Een internetcafé op Ibiza, een smartphone of tablet in de trein of een zakelijke laptop op kantoor? Via flexibele clouddiensten biedt KPN Werkplek altijd en overal veilige toegang tot de eigen werkomgeving. Kiest u voor KPN Werkplek, dan hebt u een one-stop-shop voor alle dienstverlening op en rond de werkplek. Van on-site support tot infrastructuur, van consulting tot cloudoplossingen. Uw werk is waar u bent.

Video: KPN Werkplek

We laten de traditionele werkplek zoals we die van oudsher kennen, steeds meer los. We willen liever online werken zodat we altijd en overal bereikbaar zijn. Het liefst met zakelijke functionaliteiten, die lijken op diensten die we kennen van de consumentenmarkt.

We gaan over op een digitale werkomgeving, de digital workspace.

Bekijk de video voor meer informatie.

Whitepaper: Werkplek in de Cloud

Onderweg, op de zaak, in een andere vestiging of zelfs buiten: de ‘werkplek’ is op steeds meer locaties beschikbaar. Hoe mobieler het bedrijfsleven en de medewerkers, hoe hoger de eisen die aan de ICT-voorzieningen worden gesteld. Met KPN Werkplek in de cloud voldoet u eenvoudig aan die hogere eisen en verwachtingen

 Lees onze whitepaper ‘Werkplek in de Cloud’ voor meer informatie.

Download 'Werkplek in de cloud'

KPN Werkplek - Hoe gebruiken andere bedrijven het?

Video: KPN Werkplek bij de NS

De NS en KPN zijn samen verantwoordelijk voor één van de grootste ICT-projecten van dit moment. Een belangrijk onderdeel is de overstap van alle NS-onderdelen naar KPN Werkplek.

Video: Schiphol

Schiphol wil voor haar klanten, airlines en passagiers de beste digitale luchthaven ter wereld te zijn. Daarom probeert Schiphol met Internet of Things continu nieuwe technologieën uit in kleine projecten.

Video: CRV

Bij CRV staan de vruchtbaarheid, gezondheid en productie van de veestapel van veehouders centraal. Voor goede fokresultaten varen veehouders volledig op data.
KPN Werkplek - inzetbaar in elke branche

Virtuele werkplek in de zorg

Zorg

Voor steeds meer zorgverleners is het normaal om altijd en overal toegang tot informatie en interactie te hebben. De virtuele werkplek van KPN maakt dit mogelijk.

Virtuele werkplek bij de overheid

Overheid

KPN is end-to-end dienstverlener voor de Rijksoverheid met KPN Werkplek. Alle ‘Rijkswerkplekken’ worden beheerd in veilige Nederlandse datacenters.

Maakindustrie

Maakindustrie

In de maakindustrie is het belangrijk om altijd en overal toegang tot data van machines of robots te hebben. Met KPN Werkplek kunnen werknemers op elke locatie data verzamelen en analyseren.

Daarom KPN Werkplek

KPN Werkplek

Betaal naar gebruik

Geen verrassingen omdat u betaalt per werkplek

KPN Werkplek

Altijd up-to-date

Snelle updates met 1 druk op de knop

KPN Werkplek

Betrouwbaar

KPN Werkplek is voorzien van Nederlandse Security certificeringen en is altijd beschikbaar.


Wilt u meer informatie over KPN Werkplek? Vul het formulier in of mail ons.

KPN Skype for Business