Ketenmonitoring

Optimalisatie van applicatieketens

De ICT-omgevingen van organisaties bestaan vaak uit diverse applicaties en meestal zijn meerdere leveranciers betrokken bij de verschillende bedrijfsprocessen. Een storing bij een applicatie kan gevolgen hebben voor de productiviteit van de complete organisatie. Met ketenmonitoring worden de prestaties van alle applicaties continu gemeten en geanalyseerd, zodat tijdig kan worden ingespeeld op problemen. Zo hebt u kortere oplostijden bij incidenten en een hogere beschikbaarheid van kritische applicatieketens.

Ketenmonitoring kan ook worden afgenomen in combinatie met KPN Werkplek.

Oplossingen

Ketenmonitoring voor performance van applicaties met User Experience Monitoring

User Experience Monitoring

Meet voortdurend de beschikbaarheid en performance van applicaties, vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Zo wordt realtime inzicht gegeven in de stabiliteit en prestaties van de keten. Bij verstoringen wordt tijdig een signaal afgegeven.

Ketenmonitoringoplossing voor performance issues met Troubleshoot

Troubleshoot

Troubleshoot maakt de oorzaak van issues rond beschikbaarheid en performance inzichtelijk. Op basis van inzet, van tooling en kennis van specifieke technologieën, worden verbetertrajecten geadviseerd om aanhoudende issues structureel op te lossen.

Meet de beschikbaarheid van ICT-copmonenten met Component Monitoring

Component Monitoring

Meet de beschikbaarheid, capaciteit en gezondheid van de ICT-componenten in de back-end van de infrastructuur. Overschrijdingen van ingestelde drempelwaarden leiden tot automatische triggers in de service managementtooling.

Load & Performance Testing

Laat zien of een applicatie onder een bepaalde belasting de juiste prestaties blijft leveren. Met Load & Performance Testing wordt inzicht gegeven in de juiste werking op gebied van performance voordat een gewijzigde applicatie live gaat.

Branches

Ketenmonitoringsoplossingen voor Finance

Finance

Voor de financiële branche levert KPN ketenmonitoringsoplossingen die inspelen op nieuwe ontwikkelingen met een integrale aanpak.

Ketenmonitoring bij de overheid

Overheid

KPN verbindt overheden. Onze ketenmonitoringsoplossingen versterken de samenwerking, e-dienstverlening en prestaties van de overheid.

Ketenmonitoring in de Zorg

Zorg

Met de ketenmonitoringsoplossingen voor de zorg draagt KPN bij aan de kwaliteit van de zorg. Zo wordt deze voor iedereen toegankelijk.

Ketenmonitoringsoplossingen in de utility branche

Utilities

KPN levert ketenmonitoringsoplossingen in de utility branche. Voor support op duurzame energievoorziening hebben wij ruime ervaring.

Video: Storingsvrije ICT-omgeving van Enexis

Enexis houdt zich primair bezig met het beheer en het onderhoud van het gas- en elektriciteitsnetwerk in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. In samenwerking tussen Enexis, Ymor en KPN wordt gezorgd dat de monteurs beschikken over een geautomatiseerde storingsketen waarmee zij op een betrouwbare en efficiënte wijze hun werkorders doorkrijgen en verwerken.

Bekijk de video voor meer informatie over ketenmonitoring bij Enexis.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op