User Experience Monitoring

Objectief meten van eindgebruikerservaringen

ICT-storingen, zoals een lage beschikbaarheid of een mindere prestatie van uw applicaties, worden doorgaans als eerste gesignaleerd door uw eindgebruikers. Met User Experience Monitoring gaan we op de stoel van de eindgebruiker zitten. Iedere handeling in uw applicatie wordt doorgelopen en getest. Van het openen van de applicatie tot het bestellen van uw dienst of product. Zo voorkomt u irritatie onder uw gebruikers, een afname in productiviteit en eventuele financiële schade.

De resultaten worden getoond in een dashboard met realtime inzage en SLA rapportages. Hierdoor krijgt u inzicht in de prestatie van uw applicaties en in de duur en impact van storingen.

Voordelen User Experience Monitoring

Voordelen User Experience Monitoring

  • Optimalisatie
    Kortere oplostijden van incidenten waardoor de eindgebruikerservaring wordt geoptimaliseerd
  • Inzicht
    Objectieve metingen van eindgebruikerservaringen
  • Verhoogde beschikbaarheid
    Hogere beschikbaarheid van uw kritische applicatieketens

Modules User Experience Monitoring

Load & Performance Testing

Uw applicaties testen voordat een wijziging of livegang plaatsvindt? Het kan met Load & Performance Testing van KPN. Met deze oplossing zet KPN diverse testen in zoals continuous loadtesten, stresstesten en duurtesten. Daarmee heeft u direct in kaart waar mogelijkheden tot verbetering liggen.

Factsheet: Ketenmonitoring

Met ketenmonitoring bewaakt en optimaliseert u uw ICT-omgeving door de focus te leggen op eindgebruikerservaringen. U verlaagt risico’s op uitval en op performance- problemen. Tegelijkertijd verbetert de kwaliteit van uw dienstverlening en bedrijfsvoering. Ketenmonitoring bestaat uit een aantal complementaire bouwblokken die u afzonderlijk of in relatie met elkaar kunt inschakelen. Lees meer over de mogelijkheden in onze factsheet.

Download de factsheet

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op