OMNI Support

End user support

OMNI Support is een complete vorm van end user support, waarbij uw medewerker centraal staat en een sterke focus heeft op de tevredenheid van de eindgebruiker.

De ondersteuning sluit naadloos aan op uw medewerker, het 'nieuwe leven en werken' en 'bring your own device'. Uw medewerker kan onafhankelijk van plaats of tijd de gewenste vorm van ondersteuning kiezen via het OMNI channel model. Online via portal of chat, fysiek via Expert Center of IT Servicepunt, via Deskside Support of VIP Support en per telefoon via de Service Desk.

Binnen OMNI Support kunt u tevens kiezen voor de geautomatiseerde uitgifte van IT middelen via de Get-IT.

OMNI support

Voordelen OMNI Support

  • OMNI channel 
    Meer keuze vrijheid aan contactkanalen, zowel online als persoonlijk namelijk via portal, chat, telefoon, Expert Center, Get-IT en VIP Support
  • Kostenbesparingen
    Door gebruik van tooling en automatisering van processen
  • Borgen continuiteit
    KPN levert de service desk vanuit diverse locaties in Nederland, waardoor de continuïteit maximaal gewaarborgd wordt

Whitepaper: Smart Support

Van werkplekken in de cloud tot enterprise social media. ICT stelt organisaties in staat om makkelijker mee te bewegen met de veranderende vraag van de markt en hun medewerkers. Nieuwe ICT-oplossingen slagen wanneer ICT zorgt dat het werkelijk gebruik effectief ondersteund wordt.

Download de whitepaper

Infographic: Smart Support

Door het groeiend aantal ICT-mogelijkheden speelt u slimmer in op de veranderende behoeften van markt en uw medewerkers. Een zorgeloze ondersteuning van de medewerker, onafhankelijk van plaats of tijd zorgt voor een verhoging van de tevredenheid en productiviteit.

Download de infographic

Klantcases OMNI Support

Video: Randstad i-bridge

I-bridge is het Shared Service Center ICT van de Randstad Groep Nederland. I-bridge ondersteunt het proces van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Bekijk de video.

Klantcase: Randstad I-bridge

I-bridge Randstad Groep medewerkers
worden zorgeloos ondersteund met
vernieuwende ICT en Support.

Download de klantcase

Wilt u meer informatie over OMNI Support van KPN? Vul ons formulier in.

Neem contact met mij op