Collaboration

Collaboration: Ontdek nieuwe samenwerkingsmogelijkheden

Wilt u, naast communiceren, ook gebruikmaken van nieuwe samenwerkingsmogelijkheden, zoals instant messaging, presence, video conferencing, en documenten delen? Integreer dan uw bestaande samenwerkingsmogelijkheden met nieuwe oplossingen. Zo verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers en verlaagt u uw kosten.

Met goede collaboration tools werkt u sneller en gemakkelijker samen. Wij investeren in betrouwbare, flexibele oplossingen als Cisco HCS, Skype for Business, Social Business Platforms en (video)conferencing. Daarbij bieden we u alle noodzakelijke ondersteuning. Van advies en levering tot en met beheer en onderhoud. Desgewenst trainen we uw medewerkers om met de nieuwe oplossingen te werken.

Oplossingen

Collaboration en Cisco HCS

Cisco HCS

De schaalbare totaaloplossing voor communicatie uit de cloud. Altijd en overal effectief communiceren en samenwerken vanaf elk apparaat.

Skype voor bedrijven

Skype for Business

Skype for Business biedt u optimale bereikbaarheid en samenwerking. U werkt plaats- en tijdonafhankelijk vanaf elk apparaat.

Video- en conferencing

Video & Conferencing

Conferencing biedt de mogelijkheid om via telefoon, video of internet met elkaar samen te werken, overleg te voeren en informatie te delen.

Collaboration en Social Business Platforms

Social Business Platforms

Een gebruiksvriendelijk en flexibel in te richten platform dat eenvoudig te implementeren is. Dit platform is gebaseerd op SharePoint.

Opslag Online Premium

Wij bieden u een Nederlandse oplossing waarmee uw organisatie veilig en eenvoudig zakelijke documenten kan delen en opslaan.

Aangetekend Mailen

Met Aangetekend Mailen verstuurt u documenten goedkoper dan de prijs van 1 postzegel en met meer zekerheid dan aangetekende post.

Branches

Collaboration en Overheid

Overheid

ICT speelt bij de overheid een cruciale rol. Als leverancier van veilige en innovatieve infrastructuren verbinden we overheden, burgers en bedrijven met elkaar.

collaboration en retail

Retail

De retailmarkt kenmerkt zich door een sterk veranderd koopgedrag en snelle technologische veranderingen. Wij slaan de brug tussen ICT en de retail business.

collaboration en critical communications

Critical Communications

Critical Communications van KPN draagt bij aan een veilige samenleving. Dit doen wij door te verbinden wanneer elke seconde telt.

E-book: De belofte van Unified Communications

Vandaag de dag zijn we in staat om mensen veel vrijheid te bieden. Uw collega’s beslissen zelf waar ze willen werken, op welk moment en of ze dat doen met hun telefoon of laptop. Een vooruitgang. Want u werkt nu op de manier die het beste bij u past.

En tegelijk dreigt hierdoor de afstand toe te nemen. Dit kan samenwerken uitdagend maken. Via Collaboration lost u dit op. Dankzij Unified Communications is het mogelijk om deze afstand te verkleinen en mensen de tools te bieden om altijd verbonden te zijn.

Download het e-book

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op