Ontdek de ICT-mogelijkheden van KPN

Wendbaar en innovatief

Veel organisaties zien zich continu uitgedaagd in te spelen op snelle ontwikkelingen in de markt of samenleving. Dat vraagt om wendbaarheid en innovatief vermogen. Met gedreven medewerkers die resultaten boeken. Niet voor niets is de digitale transformatie op het moment misschien wel het meest besproken onderwerp in boardrooms wereldwijd.

In de whitepapers “Digital Workspace”, “Digitaal meesterschap” en “Digitale transformatie en security” delen we onze visie op de reis naar de ideale werkomgeving. We laten zien hoe technologie de digitale transformatie in diverse sectoren mogelijk maakt.

Bekijk en lees wat klanten zeggen over hun ervaringen met de ICT-oplossingen van KPN. Laat u inspireren door de klantvideo's van NS, Schiphol en CRV. En ontdek wat de ICT-oplossingen van KPN voor u kunnen doen.

Bel of mail mij

Video: KPN Werkplek bij de NS

De Nederlandse Spoorwegen en KPN werkten onlangs gezamenlijk aan 1 van de grootste ICT-projecten van dit moment: de uitrol van de ICT werkplekken voor alle medewerkers van de NS.

Video: Schiphol

Schiphol wil voor haar klanten, airlines en passagiers de beste digitale luchthaven ter wereld te zijn. Daarom probeert Schiphol continu nieuwe technologieën uit in kleine projecten.

Video: CRV

Bij CRV staan de vruchtbaarheid, gezondheid en productie van de veestapel van veehouders centraal. Voor goede fokresultaten varen veehouders volledig op data.

Whitepaper: Digital Workspace

Organisaties moeten traditionele werkplekken loslaten en zich richten op een toekomstvaste vorm van een werkomgeving: de digital workspace.  In dit whitepaper bekijken we de ontwikkelingen en delen we onze visie op de reis naar de ideale werkomgeving.

Download whitepaper

Whitepaper : Digitaal Meesterschap

De digitale transformatie is op het moment misschien wel het meest besproken onderwerp in boardrooms wereldwijd. In deze whitepaper leest u wat er komt kijken bij de digitale transformatie, hoe technologie de digitale transformatie in diverse sectoren mogelijk maakt.

Download whitepaper

Whitepaper: Digitale transformatie en security

Digitale veiligheid en bescherming tegen cybercrime zijn van essentieel belang in de digitale transformatie. Lees in deze whitepaper hoe we u helpen betrouwbaar en veilig te werken in een nieuw digitaal tijdperk.

Download whitepaper

Wat onze klanten zeggen

Klantcase: Euretco

Met de KPN Werkplek kiest retailservice-organisatie Euretco voor focus op de core business. De ICT is uit handen gegeven aan KPN. Dit brengt rust, flexibiliteit en schaalbaarheid.

Download de klantcase

Klantcase: Humares

De mensen van KPN weten ons inhoudelijk uit te dagen, wat zorgt dat we strategisch echt verder komen. Tegelijkertijd krijgen ze in een relatief korte tijd heel veel voor elkaar.

Download de klantcase

Klantcase: PostNL

Met KPN Werkplek hebben alle medewerkers in Nederland, België, Duitsland en de UK vanaf elk apparaat veilige toegang tot applicaties en bestanden.

Download de klantcase

Klantcase: Summa

Om klantgerichter te gaan werken, moest er een knop om. Daarvoor wilden we een partij met lef. KPN Consulting was de gids die we nodig hadden.

Download de klantcase

Wat experts over ons zeggen

MT: Management Team

MT: Management Team

KPN meest genoemd en gewaardeerd als digitale dienstverlener.

Giarte

Giarte

100% aanbeveling door klanten. In Giarte Outsourcing Performance 2015 & 2016.

Metri

Metri

'Er zijn weinig aanbieders die zo goed in staat zijn om hun klanten een volledig geïntegreerde en veilige werkplek oplossing aan te kunnen bieden.' Quote door Kaj Wen, Director IT Benchmarking

Oplossingen digitale werkomgeving

Bekijk de oplossingen Digitale werkplek

De digitale werkomgeving is de toegangspoort naar alle digitale mogelijkheden. Hier komt alles samen: van data en applicaties tot slim samenwerken.

Oplossingen Managed Hybrid Cloud

Bekijk de oplossingen Managed Hybrid Cloud

KPN adviseert en organiseert Managed Hybrid Cloud, de combinatie tussen public en private clouds. Lees meer over de Hybrid Cloud.

Hulp nodig bij uw digitale transformatie?
Vul het formulier in of mail ons.