Innovatie: de brandstof voor vooruitgang

Uw organisatie zoekt continu naar nieuwe manieren om voorop te kunnen lopen en om uw klanten nog beter te kunnen bedienen. Innovatie is de brandstof voor vooruitgang. Door het slim toepassen van nieuwe technologieën, zoals het Internet of Things, kunt u nieuwe verdienmodellen en vooruitstrevende dienstverlening ontwikkelen. Zo creëert u échte toegevoegde waarde voor uw klanten. Of dat nu bedrijven, zorgverleners of overheids­instanties zijn. Met KPN maakt u de stap naar innovatie. Samen helpen we uw organisatie vooruit.

Relevante thema’s voor een innovatievere organisatie

klantinteractie

Optimale klantinteractie

Uw klanten kiezen het liefst zelf het beste moment en kanaal om contact te hebben. Vaak is het een hele uitdaging om het aanbod aan kanalen daarop af te stemmen en om de klantervaringen over de hele linie te monitoren en te verbeteren. Selfservice-opties helpen organisaties het klantcontact efficiënter te organiseren. Hoe gebruiksvriendelijker en toegankelijker ingericht, hoe positiever de beleving van klanten. Met als bijkomend voordeel dat het veel relevante data oplevert.

innovatief

Innovatieve technologie

Voor organisaties is veel winst te behalen met de inzet van technologie zoals Internet of Things, virtual en augmented reality, cloud, big data en blockchain. Daarmee verbeteren ze hun bedrijfsvoering, versnellen ze klantinteractie en besparen ze op onderhoud en service. Bijvoorbeeld doordat bedrijfsapparatuur, verlichting en snelwegen zelf aangeven wanneer onderhoud nodig is. Of doordat augmented reality het mogelijk maakt dat een expert op afstand meekijkt. Denk aan een arts die meekijkt met een wijkverpleegkundige.

KPN en de case van..

Ontdek in ‘KPN en de case van’ hoe KPN met slimme innovaties u helpt uw organisatie nog slimmer te maken. In de case van de ‘overvolle vuilcontainers’ ziet u bijvoorbeeld hoe dit resulteert in efficiëntere rittenplanning en personeelsinzet en een lager brandstofverbruik.


internet of things vlieger
de voordelen van nieuwe technologie

De voordelen van nieuwe technologie

Voor organisaties is veel winst te behalen met de inzet van technologie zoals cloud en Internet of Things (IoT). Zo kunt u nieuwe proposities ontwikkelen, de bedrijfsvoering verbeteren, klantinteractie versnellen en besparen op onderhoud en service. De inzet van nieuwe technologie is ingrijpend voor uw hele organisatie. Dat vraagt om een samenwerking met een partner die relevante expertise, netwerken en leveranciers kan bieden.

Of bekijk onze IoT webinars


Hoe onze klanten Internet of Things inzettenBedien uw klanten optimaal met onze ICT-oplossingen


Gerelateerde artikelen