Innovatie: de brandstof voor vooruitgang


Uw organisatie zoekt continu naar nieuwe manieren om voorop te kunnen lopen en om uw klanten nog beter te kunnen bedienen. Innovatie is de brandstof voor vooruitgang. Door het slim toepassen van nieuwe technologieën, zoals het Internet of Things, kunt u nieuwe verdienmodellen en vooruitstrevende dienstverlening ontwikkelen. Zo creëert u échte toegevoegde waarde voor uw klanten. Of dat nu bedrijven, zorgverleners of overheids­instanties zijn. Met KPN maakt u de stap naar innovatie. Samen helpen we uw organisatie vooruit.

Bel of mail mij


KPN en de case van..

Ontdek in ‘KPN en de case van’ hoe KPN met slimme innovaties u helpt uw organisatie nog slimmer te maken. In de case van de ‘overvolle vuilcontainers’ ziet u bijvoorbeeld hoe dit resulteert in efficiëntere rittenplanning en personeelsinzet en een lager brandstofverbruik.


internet of things vlieger
de voordelen van nieuwe technologie

De voordelen van nieuwe technologie

Voor organisaties is veel winst te behalen met de inzet van technologie zoals cloud en Internet of Things (IoT). Zo kunt u nieuwe proposities ontwikkelen, de bedrijfsvoering verbeteren, klantinteractie versnellen en besparen op onderhoud en service. De inzet van nieuwe technologie is ingrijpend voor uw hele organisatie. Dat vraagt om een samenwerking met een partner die relevante expertise, netwerken en leveranciers kan bieden.


Hoe onze klanten Internet of Things inzettenBedien uw klanten optimaal met onze ICT-oplossingen


Blog IoT

Welkom in de wereld van Internet of Things

Lees het blog
4 tips om Internet of Things te laten slagen

4 tips om Internet of Things te laten slagen

Lees het blog
De 3 grootste krachten van  IoT

De 3 grootste krachten
van IoT

Lees het blog
CTA vliegtuig

Nieuwsgierig wat Internet of Things voor uw organisatie kan betekenen?

Wij helpen u graag.