M2M Connectivity

M2M Connectivity: controle over Internet of Things toepassingen

Via Machine to Machine (M2M) connectiviteit wisselen machines, objecten en mensen realtime informatie uit met systemen en applicaties. Een compacte modem, voorzien van een simkaart, verstuurt de gewenste data via het netwerk van KPN. Zo volgt u realtime elk gewenst object en heeft u altijd de mogelijkheid om tot elk gewenst detailniveau in te zoomen.

KPN biedt het meest betrouwbare, veilige en volledige scala aan M2M-netwerken zoals 2G, 3G en 4G. Meer weten over M2M connectivity?

m2m connectivity

Voordelen M2M connectivity

  • Wereldwijde dekking
    KPN heeft over de hele wereld roamingpartners. Hierdoor heeft u altijd, over de hele wereld, verbinding.
  • Betrouwbaar
    KPN zorgt ervoor dat alle M2M verbindingen goed blijven functioneren. Dit doen we onder meer met het beste en meest betrouwbare netwerk.
  • Altijd verbinding
    Met M2M-connectiviteit van KPN heeft u altijd realtime verbinding. Voor iedere toepassing is een netwerk beschikbaar: 2G, 3G en 4G.

Video: Fokker technologies

Via M2M connectivity wisselen machines, objecten en mensen (realtime) informatie uit met systemen en applicaties. Een compacte dataconnector die is voorzien van een simkaart, verstuurt de gewenste data via het netwerk van KPN. 

Video: Realtime zicht op eigen voertuigen

Railtransporteur Locon Benelux heeft nu mede dankzij de dataverbindingen van KPN en de oplossing van Transcope realtime zicht op de positie van treinen en leaseauto’s. Zo kan de railtransporteur optimaal plannen en bijsturen.

E-book: Connectiviteit op ieder moment

Machines en voertuigen zitten steeds vaker vol met sensoren die met alles in verbinding staan dankzij het internet. Maar hoe kies je veilige en slimme internetverbindingen? U leest het in ons e-book.

Download het e-book

Whitepaper: Slimme logistieke sector

Transport en logistiek horen bij distributieland Nederland. KPN faciliteert partijen in de sector met slimme oplossingen die gebruik maken van M2 connectivity. U leest in onze whitepaper hoe.

Download de whitepaper

Connected Car

De zelfrijdende auto komt eraan. De connected car is altijd en overal online. KPN ontwikkelt nieuwe technieken die een zee aan mogelijkheden bieden.

M2M bagagecontrole

Op basis van M2M Connectivity zorgen 2 slimme innovaties ervoor dat het bagageproces soepeler kan verlopen. Zo raakt u nooit meer uw bagage kwijt.

Wilt u meer informatie over M2M Connectivity? Vul het formulier in.

Neem contact met mij op