Locate van KPN

Realtime traceren

Op welke locatie is uw container nu? Is de graafmachine nog op de locatie waar hij afgeleverd is? Met Locate van KPN kunt u realtime traceren waar uw waardevolle bedrijfsmiddelen zijn en weten wat de status is. Veilig, betrouwbaar en met een wereldwijde dekking. Zo kunt u 24/7 uw bedrijfsmiddelen lokaliseren, tot op de meter nauwkeurig.

Voordelen Locate van KPN

Voordelen

  • Wereldwijde dekking
    Dankzij Locate van KPN wordt monitoring makkelijk. U kunt al uw bedrijfsmiddelen lokaliseren, 24 uur per dag, overal ter wereld.
  • Geofencing
    Locatiebepaling van 2,5 m - 1 kilometer dankzij geofencing. Zo kunt u altijd de transportroutes nauwlettend in de gaten houden.
  • Energiezuinig
    Lange levensduur van de batterij van de trackingmodule. Deze gaat meer dan 9 jaar mee bij 1 locatiebepaling per dag.

Video: Locate van KPN

Volg overal ter wereld uw bedrijfsmiddelen. Van hijskranen tot huurfietsen, van graafmachines tot containers. Alle transportroutes brengt u simpel in kaart met Locate van KPN.

Bekijk de video voor meer informatie.

Brochure: Locate van KPN

In een organisatie waar bedrijfsprocessen steeds complexer worden, is het lastig om al uw bedrijfsmiddelen 24 uur per dag te monitoren en te beveiligen. Toch kan het met Locate van KPN. Snel, innovatief en betrouwbaar. U leest in onze brochure wat de voordelen zijn voor uw organisatie.

Download de brochure

Klantcase: Containertransport

Locate van KPN maakt het mogelijk om bedrijfsmiddelen realtime te volgen en traceren, waar ook ter wereld. Containervervoerders zien hierin een ideale mogelijkheid om de inzet van hun containers verregaand te verbeteren.

Download de klantcase

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op