Veilige en betrouwbare ICT

Hoe groeit uw ICT met uw bedrijf mee?

U zoekt oplossingen tegen de toenemende dreiging van malware en ransomware om u te wapenen tegen cybercriminelen. Tegelijk wilt u gebruik maken van nieuwe technologische oplossingen zoals de Cloud. Hoe combineert u dit met verplichtingen rondom privacy en informatiebeveiliging?

Met een gedegen securitybeleid dat zorgt voor maximale weerbaarheid. Daarom waken onze gespecialiseerde teams 24 uur per dag, 7 dagen per week over onze netwerken, systemen en data van onze klanten.

Ontdek veilige en betrouwbare ICT van KPN

Organisaties die digitaliseren, moeten hun data steeds beter beschermen. Daarbij vertrouwt u op veilige en betrouwbare ICT. Met een gedegen securitybeleid dat zorgt voor maximale weerbaarheid. Met onze ICT-oplossingen zorgen we voor zekerheid, continuïteit en vooruitgang voor uw organisatie.

Hybrid Cloud: 4 noodzakelijke voorzorgsmaatregelen

Hybrid Cloud: 4 noodzakelijk voorzorgsmaatregelen

Meer over Hybrid Cloud
whitepaper slimme beveiliging

Bescherm uw organisatie tegen digitale bedreigingen

Download whitepaper
security bij the digital dutch

Hoe gaan uw concurrenten om met Security?

Lees onze Security blogs

Welke veilige oplossingen bestaan er voor uw organisatie?"Ik zeg niet dat we nu achterover kunnen leunen, maar we zitten wel een stukje lekkerder."
- Erik Kogenhop, Teamleider ICT bij gemeente Amstelveen

Een afdeling communicatie die tijdens een crisis niet kan mailen? Een uitkering die drie weken op zich laat wachten omdat het raadhuis is afgebrand? Dat is voor de gemeente Amstelveen niet acceptabel.

Lees klantcase Amstelveen

Benieuwd hoe u de Security van uw bedrijf kunt verbeteren?

Kijk samen met een accountmanager van KPN naar de mogelijkheden.

Neem contact met mij op

Veilig en betrouwbaar met certificeringen

Wij stellen hoge eisen aan onze dienstverlening. Daarom zijn onze diensten gecertificeerd en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Logo ISO
Logo Etsi
Logo Isea