Overheid

Samenwerking tussen de overheid en KPN

ICT speelt bij de overheid een cruciale rol. KPN werkt samen met de centrale overheid en lokale overheden aan betrouwbare en innovatieve ICT oplossingen. Wij bieden een integrale aanpak die op alle ICT-uitdagingen van de overheid antwoord geeft. Door overheden, burgers en bedrijven met elkaar te verbinden, maken wij een betere samenwerking mogelijk. 

Neem contact met mij op
KPN laat de overheid beter functioneren

Centrale overheid

Voor de centrale overheid verbindt KPN overheden, burgers en bedrijven. Wij laten overheid en Nederland beter functioneren met duurzame, veilige en betrouwbare oplossingen.

Alles over de lokale overheid

Lokale overheid

KPN is de innovatieve en vertrouwde ICT-partner van de lokale overheid. Vanuit onze betrouwbare positie geven we mede met partners invulling aan de ontwikkelingen die lokale overheden raken. 

Ontdek de laatste trends op the Digital Dutch

Theoretische kennis houdt hackers niet op afstand

We gebruiken ons wachtwoord vaak op meerdere plekken en zijn daardoor een makkelijke prooi voor hackers. Onderschatten we in Nederland de gevolgen van cybercrime?

Whitepaper: De verbonden samenleving

In Smart Cities komen burgers, overheid en bedrijfsleven weer met elkaar in contact. Hoe dat werkt, leest u in onze whitepaper.

Download whitepaper

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op