Overheid

Digitaal innoveren met een sterke ICT-partner

ICT en security spelen bij de overheid een cruciale rol. Voor professionals als de politie en de brandweer is een veilige en snelle communicatie een basisbehoefte. Om te domineren in iedere operationele setting is de inzet van moderne technologie voor de krijgsmacht belangrijk. Daarnaast hebben centrale en lokale overheden ieder hun eigen uitdagingen op het gebied van ICT. Door overheden, burgers en bedrijven veilig met elkaar te verbinden, maken wij een betere samenwerking mogelijk.

Bel of mail mij
centrale overheid

Centrale overheid

Voor de centrale overheid verbindt KPN overheden, burgers en bedrijven. Wij laten overheid en Nederland beter functioneren met duurzame, veilige en betrouwbare oplossingen.

lokale overheid

Lokale overheid

KPN is de innovatieve en vertrouwde ICT-partner van de lokale overheid. Vanuit onze betrouwbare positie geven we invulling aan de ontwikkelingen die lokale overheden raken. 

Veiligheidsdomein

Veiligheidsdomein

In een snel veranderende wereld moeten hulpverleners meer veiligheid met minder middelen te realiseren. Slimme ICT van KPN helpt hulpverleners om Nederland veiliger te maken.

Snel innoveren bij de krijgsmacht

Hans Daamen


"Om snel te kunnen reageren op dreigingen, moeten we ook snel innoveren."
Brigadegeneraal Hans Damen Krijgsmacht


KPN’s IoT Academy helpt de Landmacht om nieuwe technologie te vertalen naar praktische toepassingen. In twee maanden tijd realiseerden wij de MilSenz, een innovatieve sensor die bewegingen herkent op gebieden waar geen militairen staan.

Ontdek de laatste trends op the Digital Dutch

Digital Dutch hackers

Onderschatten we in Nederland de gevolgen van cybercrime?

ICT in het veld: op oefening met Defensie

'Gewone' ICT-oplossingen zijn niet voldoende voor Defensie.

Informatieveiligheid boven alles

Hoe veilig uw ICT-infrastructuur is weet u pas na grondige testen.

Download onze inspirerende artikelen

De digitale overheid (infographic)

Dit jaar wil de Rijksoverheid volledig digitaal opereren. Via een veilige ICT-infrastructuur helpt KPN om de overheid met burgers te verbinden.

Download de infographic

De verbonden samenleving (whitepaper)

In Smart Cities komen burgers, overheid en bedrijfsleven weer met elkaar in contact. Hoe dat werkt, leest u in onze whitepaper.

Download 'Smart Cities'


Visie op veiligheid (whitepaper)

Veiligheid is, net als de gezondheidszorg, een basisbehoeft voor de bevolking. Hoe zorgen we er met z'n allen voor dat onze veiligheid toekomstbestendig is? Zowel onze fysieke veiligheid, als de digitale veiligheid.

Lees het in de whitepaper

Hoe helpt KPN de overheidinstellingen met slimme IT-oplossingen?

Lees onze klantcases voor meer inspiratie.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in.

Neem contact met mij op