Ontdek de digitale kansen voor uw bedrijf


Ons blog: the Digital Dutch

Op onze blog 'the Digital Dutch' doet u inspiratie op voor de ICT in uw bedrijf. Lees onze artikelen over The Internet of Things en Security, of kom meer te weten over informatieoplossingen voor specifieke branches, zoals de zorg en de maakindustrie.

Op the Digital Dutch vindt u ook allerlei filmpjes die u helpen bij uw keuze voor slimme werkplekoplossingen.

Flevoziekenhuis

Flevoziekenhuis

Nierpatiënten ervaren dialyse in het ziekenhuis vaak als een belastend proces. Het Flevoziekenhuis in Almere ging daarom op zoek naar de mogelijkheid om thuis te dialyseren. Met de betrouwbare realtime verbinding via het veilige E-zorg netwerk van KPN hebben patiënten bij thuisdialyse continu support van het Flevoziekenhuis.Vitens

Vitens

Drinkwaterleverancier Vitens was op zoek naar een betrouwbare ICT-dienstverlener die voor de stabiliteit van de waterlevering kon zorgen. Dankzij de ICT van KPN realiseert Vitens haar doelstellingen en bespaart het kosten. Medewerkers werken efficiënter samen en klanten genieten van een betere service én schoon drinkwater.


Zorg bij KPN

Zorg

De zorgindustrie staat onder grote druk om effectiever en efficiënter te worden om zo geld te besparen. Met slimme ICT-oplossingen maakt de zorgindustrie het werken makkelijker voor de zorgverleners en veiliger voor de patiënten.


Overheid

Overheid

Voor de overheid is het belangrijk om gegevens van burgers up-to-date te houden en deze tussen verschillende afdelingen beschikbaar te maken. Met betrouwbare en innovatieve ICT-oplossingen is dit mogelijk.