Laat u inspireren


Ons blog: the Digital Dutch

Op onze blog 'the Digital Dutch' doet u inspiratie op voor de ICT in uw bedrijf. Lees onze artikelen over The Internet of Things en Security, of kom meer te weten over informatieoplossingen voor specifieke branches, zoals de zorg en de maakindustrie.

Op the Digital Dutch vindt u ook allerlei filmpjes die u helpen bij uw keuze voor slimme werkplekoplossingen.

Schiphol

Schiphol

Luchthaven Schiphol wil de beste digitale luchthaven ter wereld worden. Om dit te bereiken gebruikt Schiphol verschillende toepassingen van het Internet of Things. Door eerst op kleine schaal allerlei pilots te doen, hoopt de luchthaven uit te vinden hoe het Internet of Things op de slimste manier ingezet kan worden. Hoe dat in zijn werk gaat, leest u in deze klantcase.Prorail

Prorail

Spoorbeheerder Prorail is altijd op zoek naar innovatieve manieren om het spoor en de wissels te monitoren. Met traditionele monitoringssystemen moet de trein stilgezet worden met een nadelig effect voor reizigers. Nu onderzoekt Prorail of slimme LoRa toepassingen kunnen helpen om sneller en goedkoper sensoren te plaatsen zonder dat de trein stilgezet hoeft te worden.Zorg bij KPN

Zorg

De zorgindustrie staat onder grote druk om effectiever en efficiƫnter te worden om zo geld te besparen. Met slimme ICT-oplossingen maakt de zorgindustrie het werken makkelijker voor de zorgverleners en veiliger voor de patiƫnten.


Overheid

Overheid

Voor de overheid is het belangrijk om gegevens van burgers up-to-date te houden en deze tussen verschillende afdelingen beschikbaar te maken. Met betrouwbare en innovatieve ICT-oplossingen is dit mogelijk.