Om te kunnen groeien, moet je zeker zijn van je zaak

Innoveren, versnellen en experimenteren zijn vandaag de dag absoluut noodzakelijk voor organisaties. Maar dan wel in een veilige omgeving, zónder de continuïteit in de weg te staan. Met een toekomstbestendige cloudstrategie gaan wendbaarheid en betrouwbaarheid hand-in-hand. Als daarnaast security verankerd wordt in het bedrijfsproces, bent u écht klaar voor de toekomst.


Blog KPN Hybrid Cloud Monitor

KPN Hybrid Cloud Monitor 2017

De Hybrid Cloud Monitor is een jaarlijks terugkerend onderzoek naar de rol van hybride cloudoplossingen bij de digitale transformatie-inspanningen van Nederlandse grootzakelijke bedrijven en instellingen.

kpn_gepositioneerd_door_gartner

KPN opnieuw 'Niche'-speler volgens Gartner

Voor het derde opeenvolgende jaar is KPN door Gartner uitgeroepen tot 'Niche'-speler in de Europese Managed Hybrid Cloud sector.


Ontdek veilige en betrouwbare ICT van KPN

Organisaties die digitaliseren, moeten hun data steeds beter beschermen. Daarbij vertrouwt u op veilige en betrouwbare ICT. Met een gedegen securitybeleid dat zorgt voor maximale weerbaarheid. Met onze ICT-oplossingen zorgen we voor zekerheid, continuïteit en vooruitgang voor uw organisatie.

Is uw IT agile en flexibel?

Innoveren, versnellen en experimenteren is anno nu pure noodzaak voor organisaties. Maar dan wel in een veilige omgeving, zónder de continuïteit in de weg te staan. KPN zorgt voor een flexibele ICT-infrastructuur én een moderne manier van werken waarmee uw ICT-afdeling de regie houdt.

Versnel uw digitale transformatie

Versnel uw digitale
transformatie

Hoe zet u producten sneller in de markt en maakt u service klantgerichter? Wij laten u zien wat er komt kijken bij een digitale transformatie en hoe u in uw sector gebruik kunt maken van technologie.

Download 'Digitaal Meesterschap'
Slimme beveiliiging voor complexe dreigingen

Bescherm uw organisatie tegen digitale bedreigingen

Iedere organisatie is een potentieel doelwit van cybercriminelen. Wat zijn voor u de grootste risico's? En hoe beschermt uw organisatie zich tegen deze risico's? Wij leggen het aan u uit in deze whitepaper.

Download 'Slimme beveiliging'
continuous delivery

Breng snel zelf digitale diensten op gang

Digitalisering maakt de ontwikkeling van apps en andere digitale diensten steeds relevanter. Snelheid is daarbij essentieel. In deze whitepaper leggen we uit hoe Continuous Delivery werkt. 

Download 'Continuous delivery'

Zo gebruiken onze klanten Security- en Cloudoplossingen


Koninklijke Landmacht

Defensie werkt samen met bedrijven om in korte tijd nieuwe technologie te vertalen naar de praktijk. KPN realiseerde in 2 maanden MilSenz, een sensor die vijandelijke bewegingen op grote afstand registreert.

Calvijn

Christelijke scholengemeenschap Calvijn zocht een oplossing om te voorkomen dat Distributed Denial of Service (DDoS)-aanvallen de beschikbaarheid van de internetverbindingen in gevaar brengen. Lees in klantcase welke oplossing Calvijn heeft gekozen.

Webinar gemist? Kijk ze hier terug

Webinar AVG

Nieuwe privacywetgeving

De nieuwe privacy wetgeving (AVG) komt eraan. Is uw organisatie goed voorbereid?

Webinar: Veilige en betrouwbare ICT

Veilige en betrouwbare ICT

Hoe maakt u uw organisatie maximaal weerbaar tegen cybercrime? 

Agile en flexibele IT

Agile en flexibele IT

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van Agile en flexibele ICT?

Meer weten? Vul het formulier in.

Neem contact met mij op