Tijdelijk internet op locatie

Het loket voor tijdelijk internet op locatie

Een tijdelijk WiFi-netwerk, 4G-oplossing of een combinatie hiervan aanbieden aan uw bezoekers, artiesten en crew? Met de tijdelijk WiFi en 4G producten van KPN Event is iedereen op uw evenement verzekerd van een stabiele verbinding en continu bereikbaar. Crew en artiesten kunnen zo moeiteloos werk verzetten en uw bezoekers zijn optimaal in staat om onvergetelijke ervaringen direct met de wereld te delen. Daarnaast biedt KPN Event oplossingen aan zoals; mobiele oplaadpalen, interactieve reclamezuilen (WiFi-trotters), telefooncentrales, tijdelijke telefonie, vaste verbindingen en complete perswerkplekken.

Video: Wat kan KPN Event voor u betekenen?

Extra 4G capaciteit of WiFi op uw evenement voor een dag, een week, twee maanden waar dan ook ter wereld? Voor alle tijdelijke ICT oplossingen op locatie maakt u gebruik van KPN Event. Bekijk de video voor meer informatie.

Video: KPN verbindt SAIL Amsterdam

Op SAIL Amsterdam heeft KPN tijdelijke WiFi, 4G en vaste verbindingen gerealiseerd. Bezoekers, hulpdiensten en crew waren hierdoor verzekerd van een stabiele verbinding.  Bekijk de video voor meer informatie.

Dienstencatalogus: Voor iedere tijdelijke ICT-behoefte een geslaagde oplossing

KPN Event biedt een scala aan oplossingen die op tijdelijke basis af te nemen zijn voor uw evenement. Wij ondersteunen u met middelen en diensten en leveren zo een bijdrage aan de veiligheid en beleving van bezoekers en medewerkers.

In de dienstencatalogus staan alle oplossingen van KPN Event uitgebreid beschreven.

Download de dienstencatalogus

Daarom KPN Event

KPN Event

Flexibel

Voor elk event biedt KPN een maatwerkoplossing. Leverbaar in binnen- en buitenland.

KPN Event

Snel leverbaar

KPN Event heeft een zeer korte leveringstermijn.

KPN Event

Veilig & betrouwbaar

KPN levert hoogwaardige netwerkapparatuur voorzien van de beste security.

Meer weten over KPN Event? Vul het formulier in.

Neem contact met mij op