Push-to-Talk

Verbinden in 1 seconde

Direct communiceren met 1 druk op de knop en binnen 1 seconde. Direct in verbinding met uw collega's. Dat is Push-to-Talk. Een clouddienst gekoppeld aan het netwerk van KPN. Uw spraakbericht wordt razendsnel omgezet in data en binnen Nederland verstuurd via het mobiele 3G- of 4G-netwerk van KPN.

Realtime informatie uitwisselen draagt niet alleen bij aan de bedrijfsproductiviteit en efficiëntie, het vergroot ook de veiligheid van werknemers.

Push-to-Talk

Voordelen Push-to-Talk

  • Direct verbinding
    Met 1 druk op de knop direct spraakverbinding met een groep of individu.
  • Realtime informatie contacten
    GPS en realtime aanwezigheids- en beschikbaarheidsinformatie van de contacten.
  • Diverse mogelijkheden
    Prioriteitsoproepen en groepskeuze.

Video: KPN Push-to-Talk

In direct contact staan met collega’s of leidinggevenden is voor elke werkploeg van wezenlijk belang, ongeacht taak, omgeving of missie. Een collega op de grond ziet dat de kraanmachinist mogelijk een naderende auto over het hoofd ziet, of een regisseur die in 1 keer alle BHV-ers wil informeren over de ontruiming van een pand. Slechts 2 voorbeelden van direct communiceren met Push-to-Talk.

Bekijk de video voor meer informatie.

Push-to-Talk datasheet

KPN Push-to-Talk is een cloud service gekoppeld aan het mobiele netwerk van KPN. U gebruikt Push-to-Talk op de Sonim XP5560 Bolt. Dit toestel is voorzien van een speciale Push-to-Talk knop. Of u gebruikt het op uw eigen mobiele telefoon (Android of iOS). Met de KPN Push-to-Talk dispatcher software beschikt u over een volwaardige meldkamerapplicatie (Windows, PC) inclusief presentatie van GPS-posities van de gebruikers. U selecteert daarmee op de kaart de gebruikers en start direct een groepsgesprek. Push-to-Talk is een extra abonnement naast uw data abonnement.

Download de datasheet

Wilt u meer informatie over Push-to-Talk?
Wij helpen u graag.

Neem contact met mij op