Mobiel bellen en internet

Mobiel bellen en internet voor de grootzakelijke markt

Met Mobiel bellen en internet heeft KPN een mobiel aanbod waarmee flexibel ingespeeld kan worden op uw bedrijfsbehoefte. Onderling bellen en sms-en tussen medewerkers in Nederland is altijd inbegrepen en maakt u in heel Nederland altijd gebruik van het supersnelle 4G netwerk. Tegen een voordelig tarief belt en internet u in Nederland en Europa. Of u nu wilt betalen naar gebruik of meer voorspelbaarheid wenst met een voordelige Bedrijfsbundel, u kiest de vorm die het beste bij uw organisatie past. U kunt Bedrijfsbundels afnemen passend bij uw verbruik of eenvoudig uitbreiden met data SIM-kaarten voor tablets en laptops die ook meedelen uit de Bedrijfsbundels.

Voor bellen en internetten naar en in het buitenland heeft KPN scherpe roaming tarieven. Ook hiervoor hebben we aantrekkelijke Bedrijfsbundels, afgestemd op uw behoefte. Alle wijzigingen beheert u via de gebruiksvriendelijke selfserviceportal.

Neem contact met mij op

Voordelen zakelijk mobiel bellen en internet

Voordelen Mobiel bellen en internet

  • Altijd razendsnel internet
    Landelijke dekking van supersnelle 4G verbinding
  • Betrouwbaar
    Betrouwbaar netwerk van KPN
  • Aan te passen naar uw bedrijfssituatie
    Aantrekkelijke Bedrijfsbundels voor bellen en internetten in Nederland, Europa en de rest van de wereld
4G bereik

4G-bereik en stabiliteit

KPN zendt 4G uit op 2 verschillende frequenties. De lage frequentie is vooral geschikt om door obstakels en muren heen te komen. De hoge frequentie zorgt dat ook bij veel drukte op de zendmast zoals bij events of in steden snel internet mogelijk blijft. Door de combinatie van deze hoge en lage frequenties is KPN in staat om snel en stabiele internet mogelijk te maken.

Apple DEP

Apple DEP

Met het Apple Device Enrollment Programm (DEP) koppelt KPN uw nieuwe, bij KPN aangeschafte toestellen, aan uw Enterprise Mobility Management (EMM) oplossing. Door de EMM-oplossing worden instellingen, policies en applicaties naar de mobiele toestellen van uw medewerkers gepusht tijdens de eerste opstart.

4g plus

4G+

Momenteel wordt in Nederland gewerkt aan de uitrol van 4G+. De theoretische snelheid die met 4G+ behaald kan worden bedraagt 225Mbit/s. Gemiddeld ontvangt u met 4G+ in Nederland 50 Mb/s down- en 35 Mb/s upload snelheid.
Om van 4G+ gebruik te kunnen maken hebt u een 4G+ netwerk en een toestel dat geschikt is om 4G+ te ontvangen nodig.

4g buitenland

4G in het buitenland

Het is mogelijk om in het buitenland 4G te krijgen bij KPN. KPN werkt samen met verschillende providers waardoor 4G in meer dan 37 landen mogelijk is.

E-book: Meer omzet behalen door efficiƫnter samenwerken

Medewerkers werken op laptop, tablets en smartphones en hebben daarvoor niet veel meer dan een internetverbinding en de juiste applicaties nodig. Die nieuwe manier van werken in de digital workspace biedt veel flexibiliteit en vrijheid, maar hoe zorgt u ervoor dat dat niet ten koste gaat van de productiviteit en efficiency? Lees meer in onze whitepaper.

Download e-book

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op