LAN netwerk

Een netwerk op maat

Het LAN netwerk van KPN voorziet uw organisatie van uw eigen Local Area Network (LAN). Ontwikkelingen als Het Nieuwe Werken en Bring Your Own Device worden ge├»mplementeerd om medewerkers overal en altijd effectief samen te laten werken. Diverse datastromen moeten met de juiste prioriteit getransporteerd worden zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit. 

Wij zijn met ons LAN portfolio in staat uw organisatie op verschillende manieren te voorzien van de meest passende oplossingen voor uw LAN netwerk. Zo kunt u zorgeloos gebruik maken van een betrouwbare interne netwerkomgeving.

LAN netwerk van KPN

Voordelen LAN netwerk

  • Hoogwaardige netwerkomgeving
    Met oplossingen van onze partners Cisco en Juniper bent u verzekerd van een betrouwbaar, toekomstvast en state-of-the-art netwerk.
  • Service en zekerheid
    Met onze service zorgen wij dat uw netwerk in heel Nederland snel weer beschikbaar is in geval van een storing. Wij beheren uw netwerk 24/7 en voorkomen zo storingen.
  • Flexibel en kostenbesparend
    Met Flexlan hebben we een unieke totaaloplossing in Nederland waarbij u betaalt per access point. Levering, installatie, beheer en onderhoud in 1 dienst, met 1 vaste prijs, zonder investeringen.

Modules van ons LAN netwerk

LAN Netwerk - flex lan

FlexLAN

FlexLAN is de totaaloplossing voor uw bedrijfsnetwerk. Wij meten de benodigde apparatuur in, installeren, beheren en onderhouden het netwerk geheel voor u. Zo kunt u zorgeloos gebruik maken van uw interne netwerk.

LAN netwerk - managed LAN

Managed LAN

Met Managed LAN leveren wij het beheer op uw huidige of nieuwe netwerk. Ons Netwerk Operations Services zorgt voor 24/7 beheer. U hebt geen omkijken en kunt vertrouwen op een stabiel en betrouwbaar netwerk.

LAN netwerk - service netwerk

Service

Met onze hersteltijden en -garanties verzekeren wij u dat u bij een storing snel weer de beschikking hebt over uw netwerk. Met ons service netwerk zijn wij in staat uw apparatuur overal in Nederland te herstellen.

Lan netwerk: herstelgarantie service van netwerk

Professional Services

Met Professional Services leveren wij uw aangeschafte apparatuur werkend op. Van de merken Cisco en Juniper leveren we oplossingen zoals switches, access points, security, netwerk management. Ook kunnen wij het netwerk voor u analyseren, controleren en verbeteren.

Video: FlexLAN

Met FlexLAN van KPN heeft uw organisatie de beschikking over een flexibel en toekomstvast netwerk. Medewerkers en gasten kunnen overal in uw bedrijfspand werken. Ook beschikt u over de volledige inzage in, en controle over, het gebruik van de netwerkomgeving met de bijgeleverde portal. Zo beheert u zelf de gebruikers of locaties en houdt u de kosten voorspelbaar. KPN zorgt voor installatie, beheer en onderhoud. Voor 1 vaste prijs per maand.

Bekijk de video over het LAN netwerk voor meer informatie.

Klantcase: Enexis MLAN

De kantoormedewerkers van Enexis gingen steeds flexibeler werken, en daarbij past een LAN netwerk waar je overal en altijd op kunt.

Lees er alles over in de klantcase.

Download de klantcase

Klantcase: Xerox LAN-WAN

Xerox Services had behoefte aan zowel een draadloos intern netwerk, als een robuust netwerk tussen de verschillende locaties.

Lees er alles over in de klantcase.

Download de klantcase

Brochure: FlexLAN

De combinatie van installatie, beheer en onderhoud, inzage en controle via de portal en de flexibele kosten per maand maakt FlexLAN uniek. Het geeft u een netwerkomgeving die geheel flexibel is, afhankelijk van de groei of krimp van uw organisatie. Lees in onze brochure wat de mogelijkheden van dit flexibele LAN netwerk zijn voor u.

Download de brochure

Wilt u meer informatie over LAN netwerk? wij helpen u graag.

Neem contact met mij op