KPN ÉÉN voor de grootzakelijke markt

De totaaloplossing

KPN ÉÉN is een totaaloplossing met modulaire opbouw voor communicatie- en informatiediensten, die meegroeit met de ontwikkeling van uw organisatie. KPN biedt vaste- en mobiele telecommunicatie, internet, VPN, werkplekbeheer en LAN infrastructuur.

KPN ÉÉN biedt u eenvoud in uw ICT organisatie met 1 factuur, 1 contract, 1 prijsplan, 1 aanspreekpunt en 1 servicedesk. U kunt uw geïntegreerde ICT oplossing met de KPN EEN portal zelf samenstellen en besturen.

Oplossingen

KPN ÉÉN oplossingen voor bellen en samenwerken

Bellen en samenwerken

Met KPN ÉÉN Bellen en samenwerken van KPN heeft u een hosted oplossingen voor mobiel en vast bellen. Zo bent u verzekerd van optimale bereikbaarheid.

KPN ÉÉN oplossingen voor internet en bedrijfsnetwerken

Internet en bedrijfsnetwerk

Uw internet, VPN en LAN veilig beheerd en tegelijkertijd volledig inzicht in uw verbindingen door een uniek beheerportal met KPN ÉÉN Internet en bedrijfsnetwerken.

KPN ÉÉN oplossingen voor KPN Werkplek

Werkplek

De complete desktopoplossing voor uw medewerkers met Werkplek van KPN ÉÉN. Overal werken, waar en wanneer het u uitkomt en altijd up-to-date.

Klantcase: Endemol Shine

KPN ÉÉN biedt antwoord op het flexbiliteitvraagstuk van Endemol Shine: hoe kan flexibiliteit van de werkprocessen behouden worden met optimale grip op de ICT-omgeving? U leest het in onze klantcase.

Download de klantcase

Video: Endemol Shine

Tv-producent Endemol Shine ging op zoek naar een ICT-oplossing die het op- en afschalen van functies en gebruikers kan realiseren en die mobiel werken ondersteunt, met grip op de kosten. KPN ÉÉN werd gevonden als de passende totaaloplossing.

Bekijk de video voor meer informatie.

Klantcase: Matrans

Matrans is een dienstverlener in de haven van Rotterdam. Daar levert het bedrijf personele diensten in diverse functies aan de containerterminals. Dat vraagt om communicatiemiddelen die dat kunnen faciliteren.

Matrans heeft gekozen voor een cloudoplossing van KPN: KPN ÉÉN voor vaste en mobiele telefonie en KPN One voor de lijnen. Met KPN ÉÉN neemt Matrans verschillende ICT-toepassingen als 1 geïntegreerd product af bij KPN. KPN ÉÉN biedt Matrans eenvoud met 1 contract en 1 aanspreekpunt.

Download de klantcase

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op