Gids in Big Data

Pragmatisch en snel impact realiseren

KPN helpt u de waarde van Big Data voor uw organisatie te ontdekken. We bieden een aanpak waarmee u concrete kansen binnen uw organisatie kunt identificeren. De scenario’s met de meeste potentie werken we samen uit zodat u snel en concreet aan de slag kunt met Big Data. Zo helpt Big Data u beter onderbouwde beslissingen te nemen. U heeft meer inzicht wanneer u de juiste informatie uit databronnen weet te halen. Daarmee kunt u klanten gerichter benaderen of verborgen kosten in uw organisatie vinden.

Voordelen Gids in Big Data

Voordelen Gids in Big Data

  • Formulering van uw organisatievraag
    Samen met u starten we met het formuleren van een organisatievraag, bijvoorbeeld op het gebied van productie, dienstverlening of fraudebestrijding
  • Snel overzicht
    U hebt de Big Data kansen voor uw organisatie snel en concreet in beeld dankzij onze pragmatische aanpak
  • Geen structurele investeringen nodig
    Zonder dat u structurele investeringen in software en hardware hoeft te doen, verkennen wij mogelijke databronnen voor u

Video: Big Data

Big Data is pas echt waardevol als het wordt verwerkt en geanalyseerd. KPN biedt u de toegevoegde waarde die relevant is voor uw business. We doen onderzoek, visualiseren, verbinden en laden verschillende databronnen. Met de inzichten die u hieruit haalt kunt u op allerlei vlakken uw voordeel doen.
Bekijk de video voor meer informatie.

Whitepaper: Altijd raak

Elke dag zijn er talloze nieuwe beslissingen om te nemen. Klein en groot. Over nieuwe markten die wel of niet bestormd worden. Over processen die wel of niet simpeler kunnen. Over andere manieren van klantcommunicatie die wel of niet bijdragen aan succes. Tweederde van die beslissingen, ook die met veel impact, worden nog altijd op basis van intuïtie genomen. En dat terwijl de harde feiten, verpakt in diverse data, vaak wel aanwezig zijn. Big Data helpt om goed geïnformeerd de juiste beslissing te nemen. U leest het in onze whitepaper.

Download de whitepaper

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op