KPN Event

KPN Event: tijdelijke communicatie op elke locatie

Bij evenementen is het noodzakelijk om de veiligheid en bereikbaarheid te garanderen. Met KPN Event bent u verzekerd van stabiele internet- en belvoorzieningen bij evenementen zoals beurzen, congressen, muziekfestivals en sportevenementen.

Het publiek wil bereikbaar zijn en ervaringen delen via social media. Zakelijke bezoekers willen e-mail en bedrijfsapplicaties kunnen benaderen. Met event communications van KPN ontvangt u hiervoor de benodigde ICT-apparatuur en verbinding met het internet, zoals een tijdelijk WiFi netwerk of het versterken van het netwerk op basis van 3G of 4G. Ook is er de mogelijkheid om telefooncentrales, notebooks, printers en/of perswerkplekken te huren. Meer weten over event communications?

Bel of mail mij
Event communications

Voordelen KPN Event

  • Zeer korte leveringstermijn
  • Één team van medewerkers voor het hele traject van offerte tot uitvoering
  • Flexibiliteit en maatwerk oplossingen
  • 24-uursservice door vaste medewerkers
  • Levering in heel Nederland en daarbuiten

Video: KPN verbindt SAIL Amsterdam 2015

Zonder event communications geen SAIL. Denk aan bereikbaarheid van 112. Of aan voldoende bandbreedte voor bezoekers. Ook worden er extra politielocaties ingericht waar vaste lijnen voor zijn aangevraagd. Bekijk de video voor meer informatie.

Video: Hoe werkt KPN Event?

Gratis wifi voor bezoekers van uw beurs of werkplekken voor een congres nodig? Voor alle tijdelijke ICT oplossingen op locatie maakt u gebruik van KPN Event. Event communications voor kleine én grote evenementen, door heel Nederland en daarbuiten.

Datasheet: Openbare orde en veiligheid

KPN Critical Communications is het loket voor vragen en oplossingen op het gebied van evenementen communicatie. Wij ondersteunen u met middelen en diensten en leveren zo een bijdrage aan de veiligheid en beleving van bezoekers.

Hiervoor werken we nauw samen met andere bedrijfsonderdelen, zoals KPN Event, KPN Broadcast en, indien nodig, met andere partijen.

Download de datasheet

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons

Neem contact met mij op