Critical communications

Critical Communication: verbinden als elke seconde telt

KPN Critical Communications draagt bij aan een veiligere samenleving door te verbinden als elke seconde telt. Met Critical Communication ontzorgt KPN de medewerkers binnen de publieke veiligheid, maritieme sector en defensie door hen te verbinden met onze kennis, ervaring, robuuste en innovatieve dienstverlening.

KPN Critical Communications is de operator-of-the-future die als betrokken partner met u meedenkt. Niet alleen op de korte termijn, maar vooral op de lange termijn.

Oplossingen voor Critical Communications

critical communication

Push-to-talk

KPN Push-To-Talk is een cloud service gekoppeld aan het mobiele netwerk van KPN. Hiermee is met 1 druk op de knop directe spraakverbinding met een groep of individu mogelijk.

critical communication

Critical Broadband

KPN Critical Broadband is een hoogwaardige lokale dienst gebaseerd op klantspecifieke gesloten 4G/LTE-netwerken, speciaal ontwikkeld om bedrijfs- en missiekritische communicatie te faciliteren.

critical communication

Evenementen communicatie

KPN biedt oplossingen die u voor uw evenement op tijdelijke basis kunt afnemen. Van telefooncentrales, uitbreiding van uw WiFi-netwerk tot securitydiensten. Ook maatwerkoplossingen zijn mogelijk.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op