Office CCF

De Nederlandse variant van Office 365

Met Office CCF krijgt u Exchange, SharePoint & Lync uit de cloud. Zo kunt u plaats- en tijdonafhankelijk werken en samenwerken op afstand. U krijgt zonder investering toegang tot de nieuwste technologieën. Naar beheer en onderhoud van servers en software hebt u geen omkijken meer en u betaalt alleen voor werkelijk gebruik. Kiest u voor Office CCF dan voldoet u aan Nederlandse wet- en regelgeving. Dit wordt geborgd door het Certified Compliance Framework (CCF).

KPN brengt deze Nederlandse variant van Office 365 in samenwerking met Microsoft op de markt. U betaalt voor gebruik, met Nederlandse veiligheid en betrouwbaarheid. Uw data wordt veilig opgeslagen in onze Nederlandse datacenters en beheerd door Nederlandse experts.

Bel of mail mij
Voordelen Office CCF

Voordelen Office CCF

  • Betrouwbaar en flexibel
    Beter inschatten van uw kosten bij groei of krimp, meer flexibiliteit en betere aansluiting op uw financiële bedrijfsstrategie.
  • Veilig
    Uw data wordt gegarandeerd opgeslagen in Nederland, in onze streng beveiligde datacenters.
  • Zekerheid
    Het Certified Compliance Framework wordt beheerd door Nederlandse beheerders. Het is zo ingericht dat u voldoet aan de wet- en regelgeving die van toepassing is op uw branche.

Video: Zekerheid over data en beheer

Altijd en overal kunnen samenwerken met collega's, klanten en partners. Snel en eenvoudig toegang tot documenten en applicaties vanaf verschillende devices, met behoud van controle op de veiligheid. KPN maakt het mogelijk met CloudNL Office.

Bekijk de video voor meer informatie.

Factsheet: CloudNL Office CCF

KPN brengt in samenwerking met haar partner Microsoft een Nederlandse variant van Office 365 op de markt: CloudNL Office. Deze dienst heeft alles wat u van de cloud mag verwachten – namelijk flexibiliteit, efficiëntie en betalen voor gebruik – maar wel met Nederlandse veiligheid en betrouwbaarheid. U leest in onze brochure wat de voordelen zijn voor uw organisatie.

Download de factsheet

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op