Public Cloud

Eenvoudiger over op de cloud

Of u nu big data analyseert, applicaties beheert in de cloud of Software as a Service ontwikkelt: met de managed Public Clouddienst Microsoft Azure brengt u eenvoudig al uw programma’s, applicaties en services naar de cloud. U bent verzekerd van ongekende productiviteit en een flexibel, schaalbaar en wereldwijd beschikbaar cloudplatform dat compatibel is met uw bestaande IT-omgeving. Bovendien zorgt KPN voor de implementatie, innovatie en het beheer. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Zo kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten en maximaal profiteren van de cloud.

Ontdek de voordelen van Public Cloud

Voordelen Public Cloud

  • Flexibiliteit
    Meer flexibiliteit en business agility met Public Cloud en compatibel met uw bestaande IT-omgeving
  • Schaalbaar
    Optimale schaalbaarheid met Public Cloud, want u betaalt naar gebruik
  • Veilig
    Gebouwd om uw gegevens te beschermen, met ongekende productiviteit en een groeiende verzameling van services

Factsheet: Public Cloud

Steeds meer organisaties maken gebruik van Azure Public Cloud. Hier zijn meerdere goede redenen voor, zoals het pay-per-use model en de mogelijkheden om snel in te spelen op marktveranderingen. Wij bieden een uitgebreid scala aan managed services op Azure. Ontdek de voordelen van Azure Public Cloud in onze factsheet.

Download de factsheet

E-book: Kies uw cloudscenario

Clouddiensten luiden een nieuw ICT-tijdperk in. Dit nieuwe tijdperk is terug te zien in een aantal grote ontwikkelingen en vraagstukken waar organisaties nu voor staan. Ontdek de verschillende trends en uitdagingen in ons e-book.

Download het e-book

E-book: Security & compliance

Organisaties moeten niet alleen veilig en compliant werken, maar ook aantoonbaar in control zijn: transparant zijn in hun aanpak en strategie. Lees in ons e-book hoe onze cloudoplossingen dit mogelijk maken.

Download het e-book

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in.

Neem contact met mij op