Public Cloud

Eenvoudiger over op de cloud

Of u nu big data analyseert, applicaties beheert in de cloud of Software as a Service ontwikkelt: met de managed Public Clouddienst Microsoft Azure brengt u eenvoudig al uw programma’s, applicaties en services naar de cloud. Bovendien zorgt KPN voor de implementatie, innovatie en het beheer.

Daarom Public Cloud bij KPN

✔ Flexibiliteit

Meer flexibiliteit en business agility en aanpasbaar aan uw bestaande IT-omgeving

✔ Schaalbaar

Betaal naar gebruik en geniet van optimale schaalbaarheid

✔ Veilig

Bescherm uw gegevens op een wereldwijd platform

Factsheet: Public Cloud

Steeds meer organisaties maken gebruik van Azure Public Cloud. Hier zijn meerdere goede redenen voor, zoals het pay-per-use model en de mogelijkheden om snel in te spelen op marktveranderingen. Wij bieden een uitgebreid scala aan managed services op Azure. Ontdek de voordelen van Azure Public Cloud in onze factsheet.

Download de factsheet

Networking in Hybrid Cloud

Met de opkomst van de Hybrid Cloud is ‘networking’ niet alleen belangrijker, maar ook complexer. In een Hybrid Cloud draait 1 workload vaak op meerdere infrastructuren. Wat regelt u via internet en wanneer maakt u gebruik van een private netwerkverbinding?

Download whitepaper

Security & Compliance

Met de Cloud kunnen organisaties effectief opschalen en voldoen aan veranderende vraag. Hoe blijft u als bedrijf veilig in een wereld vol regeldruk over geleverde Clouddiensten? Ontdek 5 trends en uitdagingen op het gebied van security & compliance.

Download whitepaper

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in.

Neem contact met mij op