Virtual Private Cloud

Met Private Cloud een veilige omgeving voor uw infrastructuur

Een veilige en flexibele omgeving voor het aanmaken en wijzigen van uw cloudinfrastructuur met Virtual Private Cloud van KPN. Via selfservice of application programming interfaces (API's) maakt u eenvoudig zelf de infrastructuur aan en kunt u deze achteraf ook gemakkelijk wijzigen. De veiligheid is gegarandeerd door het Certified Compliance Framework (CCF) waarbij een onafhankelijke auditor elk half jaar een ISAE3000 verklaring afgeeft. Uw data in de Virtual Private Cloud staat veilig in de Nederlandse Datacenters van KPN en het beheer wordt uitgevoerd door Nederlandse beheerders van KPN.

Met Cloud Connect maakt u de Virtual Private Cloud een integraal onderdeel van uw eigen ICT omgeving. U krijgt een beveiligde verbinding met gegarandeerde beschikbaarheid en lage latency waardoor u flexibel bent in welke workloads u binnen uw eigen datacenter houdt en welke u in de Virtual Private Cloud van KPN plaatst.

Bel of mail mij
Voordelen van Private Cloud

Voordelen Virtual Private Cloud

  • Cloud op maat
    Meerdere technologie├źn beschikbaar, zowel Microsoft als VMware. Het gebruik van eigen templates is ook mogelijk.
  • Veilig en compliant
    Uw data veilig opgeslagen in Nederlandse Datacenters van KPN met de hoogste beveiligingseisen en veiligheidsgarantie door het CCF met onafhankelijke audits.
  • Service
    Nederlandstalige support bij de inrichting van uw cloudomgeving en voor al uw cloudvragen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Virtual Private Cloud (factsheet)

Steeds meer bedrijven zetten de stap naar een Hybrid Cloud. De Virtual Private Cloud is een onmisbaar onderdeel voor organisaties die workloads en applicaties vanwege compliance- en securityvereisten niet in de Public Cloud willen laten draaien, maar die wel alle voordelen van de Cloud willen benutten. Ontdek de voordelen van de Virtual Private Cloud in onze factsheet.

Download de factsheet

Applicaties in de cloud (e-book)

Bij de overstap op de cloud staat een applicatiegerichte cloudinfrastructuur centraal. Ontdek in ons e-book hoe u een goede overstap naar de cloud kunt maken en een brug slaat tussen ICT en business.

Download het e-book

De kracht van de Managed Hybrid Cloud (whitepaper)

Het managen van een Hybrid Cloud wordt steeds complexer. Dit whitepaper beschrijft de mogelijkheden voor het inrichten en beheren van een Hybrid Cloud.

Download whitepaper

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op