Enterprise Web Hosting

Enterprise Web Hosting: een veilige omgeving voor uw cloudinfrastructuur

Binnen de beveiligde KPN datacenters leveren wij Enterprise Web Hosting. Het is een op maat gedimensioneerd hosting platform waarop uw website met een Content Management Systeem gehost wordt. Enterprise Web Hosting biedt u de voordelen van maatwerk tegen de kosten van een standaardoplossing. Zo heeft KPN een aantal kant en klare blauwdrukken voor veelgebruikte applicaties en bieden wij geavanceerde netwerkoplossingen op een shared platform.

KPN ondersteunt met de dienst Enterprise Webhosting verschillende Content Management Systemen, zoals GX, Drupal, AEM enTypo3. Onder het technisch applicatiebeheer vallen alle werkzaamheden aan de software componenten van een webomgeving. Hierbij wordt zoveel mogelijk de Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie-methodiek (OTAP) gevolgd.

Applicatiebeheer wordt geleverd in nauwe samenwerking met partijen zoals GX, Incentro, Dynamit, Wunderkraut, Dutch Open Projects, Q42 en TamTam.

Enterprise Web Hosting maakt gebruik van directe koppelingen met de NL-ix en de AMS-ix.

Bel of mail mij
Enterprise Web Hosting

Voordelen Enterprise Web Hosting

  • Kennis
    Kennis van content management systemen
  • Datacenters
    U maakt gebruik van veilige en groene Nederlandse datacenters
  • Internetknooppunten
    Directe koppelingen met de NL-ix en AMS-ix

Klantcase: Enterprise Web Hosting bij PSV

De website van PSV is een belangrijk verkoopkanaal voor kaarten en merchandise en is ook de virtuele kantine voor de supporters. In 2001 is KPN daarom gevraagd om te voorzien in bestendige en betrouwbare hosting van de website. In de bijna 15 jaar dat KPN de website van PSV host, is de website nog nooit uit de lucht geweest. Lees meer over Enterprise Web Hosting bij PSV in onze klantcase.

Download de klantcase

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op