Cloud Managed Services

Optimaal overzicht over uw cloudinfrastructuur

Met het portfolio aan diensten van Cloud Managed Services krijgt en behoudt u controle over uw totale cloudinfrastructuur, ook als deze verspreid is over verschillende platformen. Alle diensten van de Managed Services komen samen op 1 overzichtelijke plek: het Cloud Control Dashboard. Dit dashboard biedt 24/7 overzicht over al uw workloads. Ook beheert u eenvoudig de geautomatiseerde functionaliteiten op de verschillende opties van de Managed Services. Met Single Sign-On hebt u toegang tot alle statusinformatie, rapportages, facturen, cloudplatformen, Managed Cloud Services, support en advies.

Bel of mail mij
Voordelen Cloud Managed Services

Voordelen Cloud Managed Services

  • Service
    U kunt altijd rekenen op de beste Nederlandstalige service en support van KPN bij uw klantreis naar de cloud
  • Control Panel
    Optimaal inzicht in uw cloudinfrastructuur met het overzichtelijke Cloud Control Dashboard
  • Cross Platform Managed Services
    Managed Services over verschillende platformen met geautomatiseerde functionaliteiten

Factsheet: Cloud Managed Services

Managed Hybrid Cloud biedt 1 ICT-infrastructuur met voor iedere applicatie het meest geschikte platform. Het gaat hierbij om Public Cloud, Virtual Private Cloud en (on-premises) Private Cloud-oplossingen met integrale security allemaal in 1 dienst gemanaged: Cloud Managed Services. Lees er meer over in onze factsheet.

Download de factsheet

Factsheet: Security & Compliance

Organisaties moeten tegenwoordig niet alleen veilig en compliant werken, maar ook aantoonbaar in control zijn. Dit door strenge wetgeving, maar ook door de druk van een steeds strenger toekijkend publiek. Onze Cloudoplossingen maken dit mogelijk. Lees onze factsheet voor meer informatie.

Download de factsheet

E-book: Organiseer de Cloud

De cloud zorgt ervoor dat ICT-rollen verschuiven, bestaande taken plaatsmaken voor nieuwe en dat het (interne) verdienmodel sterk verandert. Download ons e-book en ontdek hoe u met KPN cloud-diensten deze kansen optimaal benut.

Download het e-book

E-book: Managed Hybrid Cloud

Steeds meer bedrijven maken gebruik van een Hybrid Cloud. Tegelijkertijd wordt het managen van een Hybrid Cloud steeds complexer. Dit e-book beschrijft de keuzes die een Digital Enterprise kan maken bij het inrichten en beheren van een Hybrid Cloud.

Download het e-book

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op