Cloud Managed Services

Optimaal overzicht en controle over uw cloudinfrastructuur

Met het portfolio aan diensten van Cloud Managed Services krijgt en behoudt u controle over uw totale cloudinfrastructuur, ook als deze verspreid is over verschillende platformen. Alle diensten van de Managed Services komen samen op 1 overzichtelijke plek: het Cloud Control Dashboard. Via Single Sign-On hebt u eenvoudig toegang tot statusinformatie, rapportages, facturen en Cloud Managed Services. U kunt er voor kiezen zelf uw diensten te beheren of KPN dit voor u te laten doen.

Daarom Cloud Managed Services bij KPN

✔ Uitstekende service

Altijd de beste Nederlandse service en support

✔ 1 Overzicht

Optimaal inzicht in uw cloudinfrastructuur met het overzichtelijke dashboard

✔ Cross Platform Managed Services

Geautomatiseerde functionaliteiten over verschillende platformen

Whitepaper: Organiseer de Cloud

De cloud zorgt ervoor dat ICT-rollen verschuiven, bestaande taken plaatsmaken voor nieuwe en dat het (interne) verdienmodel sterk verandert. Download ons whitepaper en ontdek hoe u met KPN cloud-diensten deze kansen optimaal benut.

Download whitepaper

Whitepaper: Kracht van de Managed Hybrid Cloud

Steeds meer bedrijven maken gebruik van een Hybrid Cloud. Tegelijkertijd wordt het managen van een Hybrid Cloud steeds complexer. Deze whitepaper beschrijft de keuzes die een Digital Enterprise kan maken bij het inrichten en beheren van een Hybrid Cloud.

Download whitepaper

Factsheet: Cloud Managed Services

Managed Hybrid Cloud biedt 1 ICT-infrastructuur met voor iedere applicatie het meest geschikte platform. Het gaat hierbij om Public Cloud, Virtual Private Cloud en (on-premises) Private Cloud-oplossingen met integrale security allemaal in 1 dienst gemanaged: Cloud Managed Services. Lees er meer over in onze factsheet.

Download de factsheet

Factsheet: Security & Compliance

Organisaties moeten tegenwoordig niet alleen veilig en compliant werken, maar ook aantoonbaar in control zijn. Dit door strenge wetgeving, maar ook door de druk van een steeds strenger toekijkend publiek. Onze Cloudoplossingen maken dit mogelijk. Lees onze factsheet voor meer informatie.

Download de factsheet

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in.

Neem contact met mij op