Managed Hybrid Cloud

Managed Hybrid Cloud: cloudoplossingen op maat

Bij een Hybrid Cloud is het cruciaal dat uw bedrijf een heldere strategie en uitvoeringsplan heeft. Als deze ontbreken, dreigt de Cloud een onbeheersbare chaos te worden. KPN biedt u Managed Hybrid Cloud. Een servicemodel waarbij verzorging en ontzorging centraal staan.

KPN adviseert u over uw transitiestrategie en regelt voor u het integratieproces, zodat applicaties daadwerkelijk op het juiste platform terechtkomen. Tevens vereenvoudigen we het beheer van uw infrastructuurdiensten. Als Nederlandse provider beschikt KPN over een ijzersterk netwerk en groene datacenters in Nederland waardoor u beschikt over een hoge kwaliteit performance en beschikbaarheid. Bent u nog geen klant, maar wel geïnteresseerd in alle details? Of bent u al MHC gebruiker, en wilt u toegang tot uw diensten? Bezoek dan de Managed Hybrid Cloud website.

Neem contact met mij op

Oplossingen

Alles over Virtual Private Cloud

Virtual Private Cloud

Met Virtual Private Cloud biedt KPN uw organisatie een veilige en flexibele omgeving. Via self service of API’s kunt u zelf de infrastructuur aanmaken of wijzigen.

Alles over Public Cloud

Public Cloud

Of u nu video’s streamt, een site host, big data analyseert of applicaties beheert, met managed Microsoft Azure van KPN brengt u al uw programma’s, applicaties en services naar de cloud.

Cloud Connect

Cloud Connect

De inzet van clouddiensten onafwendbaar. KPN helpt u bij het overgaan naar een cloudoplossing. Slim en snel over op de cloud met Cloud Connect.

Cloud Managed Service

Cloud Managed Services

Met Cloud Managed Services hebt u een portfolio aan diensten voor controle over uw totale Cloudinfrastructuur. ook als deze verspreid is over verschillende platformen.

Meer oplossingen

Cloud Control Dashboard

Het Cloud Control Dashboard is uw cloud interface die u toegang biedt tot al uw cloudinfrastructuur en Cloud Managed Services gerelateerde zaken.

Hosting

Met Hosting neemt u servercapaciteit af op servers die voor uw organisatie ingericht zijn. Uw systemen zijn altijd up-to-date en veilig.

Enterprise Webhosting

Enterprise Webhosting is een hosting platform op maat waarop uw website met een Content Management Systeem gehost wordt.

Datacenterdiensten

100% groene datacenters op Nederlands grondgebied en onder Nederlands beheer.

E-book: Managed Hybrid Cloud

Steeds meer bedrijven maken gebruik van een Hybrid Cloud. Tegelijkertijd wordt het managen van een Hybrid Cloud steeds complexer. Hoe vind u voor elke applicatie het meest geschikte platform? Hoe vind u de juiste balans tussen flexibiliteit en stabiliteit? Hoe beheert u de Hybrid Cloud en hoe zorgt u dat u in control bent? Dit e-book beschrijft de keuzes die een Digital Enterprise kan maken bij het inrichten en beheren van een Hybrid Cloud.

Download het e-book

Welke cloudoplossingen zijn geschikt voor uw organisatie en applicaties?

Wilt u gebruik gaan maken van de cloud of juist meer bedrijfsapplicaties naar de cloud brengen maar weet u niet waar te beginnen? Speciaal voor u hebben wij de Cloud Navigator ontwikkeld.

De Cloud Navigator is een handige tool, die u stap voor stap laat zien welke cloudoplossingen voor uw toepassingen van waarde kunnen zijn. Door het beantwoorden van specifieke vragen ontdekt u de meest geschikte samenstelling van de Hybrid Cloud voor uw organisatie. Het resultaat van het invullen van de Cloud Navigator is een bondig cloud advies.  

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op