Managed Hybrid Cloud

Managed Hybrid Cloud: cloudoplossingen op maat

Bij een Hybrid Cloud is het cruciaal dat uw bedrijf een heldere strategie en uitvoeringsplan heeft. KPN biedt u Managed Hybrid Cloud. Een servicemodel waarbij verzorging en ontzorging centraal staan. KPN adviseert u over de transitie en regelt het integratieproces, inclusief infrastructuurdiensten.

KPN beschikt over een sterk netwerk en datacenters in Nederland. Daardoor beschikt u over een hoge kwaliteit, performance en beschikbaarheid. Bent u nog geen klant, maar wel geïnteresseerd in alle details? Of bent u al MHC gebruiker, en wilt u toegang tot uw diensten? Bezoek dan de Managed Hybrid Cloud website.

Bel of mail mij
Managed Hybrid Cloud

Whitepaper: De kracht van Managed Hybrid Cloud

Steeds meer bedrijven kiezen voor een hybride cloud waarin verschillende cloudoplossingen worden samengebracht. Stabiliteit, continuïteit en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden om mee te bewegen met de snel veranderende markt.KPN verzorgt de transitie naar de Hybrid Cloud, die de motor vorm van uw digitale transformatie.

Het managen en optimaal inzetten van een Hybrid Cloud is complex. Hoe vindt u voor elke applicatie het meest geschikte platform? Hoe vindt u de juiste balans tussen flexibiliteit en stabiliteit? Deze whitepaper beschrijft de keuzes die u kunt maken bij het inrichten en beheren van een hybride cloud.

Download whitepaper


"De website is een belangrijk kanaal. Daarom is een bestendige en betrouwbare hosting van de website heel belangrijk."
- Jörgen van der Meulen, Online & Digitale Media bij PSV

Cloud service producten en diensten

Bekijk welke hybrude cloud service producten en diensten bij uw cloudgebruik passen.

On premise private cloud

On-premise Private Cloud

On-premise Private Cloud is voor de applicaties die u graag op eigen locatie houdt. Het combineert de kenmerken van een cloud infrastructuur met een eigen dedicated infrastructuur.

Alles over Virtual Private Cloud

Virtual Private Cloud

Met Virtual Private Cloud biedt KPN uw organisatie een veilige en flexibele omgeving. Via self service of API’s kunt u zelf de infrastructuur aanmaken of wijzigen.

Alles over Public Cloud

Public Cloud

Of u nu een site host, data analyseert of applicaties beheert, met managed Microsoft Azure van KPN brengt u al uw programma’s, applicaties en services naar de cloud.

Ondersteuning voor de hybride cloud

Vind het juiste product om het maximale uit uw hybride cloud te halen.

Cloud Connect

Cloud Connect

De inzet van clouddiensten onafwendbaar. KPN helpt u bij het overgaan naar een cloudoplossing. Slim en snel over op de cloud met Cloud Connect.

Cloud Managed Service

Cloud Managed Services

Met Cloud Managed Services hebt u een portfolio aan diensten voor controle over uw totale Cloudinfrastructuur. ook als deze verspreid is over verschillende platformen.

App factory

App Factory

Met de App Factory brengen ontwikkelteams eenvoudig applicaties naar productie. Zo focust u altijd op features met business value en snelle realisatie.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op