Met Colocation uw server in een KPN datacenter

Betrouwbaar, veilig en groen

KPN biedt u toegang tot de veiligste, groenste en meest betrouwbare datacenters van Nederland zodat u zich bezig kunt houden met de continuïteit van uw bedrijf en het behalen van uw zakelijke doelstellingen. Tevens bieden wij vanuit deze datacenters koppeling met bijvoorbeeld mobiele oplossingen, security, datamanagement of connectiviteitsoplossingen. Aansluiten is ook mogelijk met uw huidige accessprovider: onze datacenters zijn carrier neutraal.

Voordelen Colocation

Voordelen Colocation

  • Altijd beschikbaar
    Hoge gegarandeerde beschikbaarheid tot 99,995% (Tier IV)
  • ISO gecertificeerd
    Kwaliteit: ISO 9001, ISO 27001, PCI-DSS, ISO 14001 en assurance rapportage ISAE 3400
  • Connectiviteit
    Carrier neutraal

Video: Colocation van KPN

Groeiend dataverkeer kan vragen om een oplossing buiten de deur. Een kostenefficiënte oplossing zonder zorgen over de continuïteit van uw dienstverlening.

Met Colocation bieden wij u een flexibele en schaalbare oplossing, waarmee u eenvoudig kunt inspelen op groei of krimp. Veilig en met 100% uptime.

Bekijk de video voor meer informatie.

E-book: Uw serverruimte, tijd voor een kritische blik

e-book uw serverruimte

Er komt veel kijken bij het beheren van een serverruimte op uw eigen bedrijfslocatie.  Ongemerkt gaan veel managementaandacht, tijd en kosten verloren aan beheer en onderhoud. Het is tijd om de keuzes uit het verleden te herzien. U leest in ons e-book hoe.

Download het e-book

Alle datacenters van KPN

Alle KPN datacenters

Verspreid over het land heeft KPN 9 datacenters met een totale oppervlakte van 30.000 m2. Gebouwd volgens de hoogste standaarden, zodat uw data altijd veilig en beschikbaar is. Bekijk waar de KPN Datacenters in Nederland zijn gevestigd.

Alle KPN datacenters

Klantcases

Klantcase: Connexxion

KPN bouwde een tweede datacenter voor Connexxion in een uitstekend beveiligde KPN datacenter. Met deze oplossing zijn de IT-systemen van Connexxion optimaal beschermd.

Download de klantcase

Klantcase: Epson

Epson wilde het datacenter verhuizen naar een locatie die beter beantwoordt aan de eisen van deze tijd. KPN hielp bij de verhuizing en de inrichting van dit datacenter op een nieuwe locatie.

Download de klantcase

Klantcase: Den Haag

In het verlengde van een bestaande overeenkomst, koos de gemeente Den Haag ervoor om het tweede datacenter onder te brengen bij een datacenter van KPN.

Download de klantcase

Klantcase: Randstad

I-bridge bepaalde met KPN hoe de fysieke ruimte in het datacenter efficiënter ingedeeld kon worden. Belangrijke eisen daarbij waren minder kosten en minder stroomverbruik.

Download de klantcase

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op