Colocation van KPN

Uw server optimaal beschermd en altijd bereikbaar

Het beheren van uw servers vereist hoge investeringen. Bovendien brengt het optimaliseren van uw serverpark hoge kosten met zich mee voor beveiliging, koeling en brandveiligheid. Plaats daarom uw servers in de veiligste, groenste en meest betrouwbare datacenters van Nederland met Colocation van KPN.

Onze carrier-neutrale datacenters zijn gebouwd volgens de hoogste standaarden, zodat uw data altijd optimaal beschikbaar en beveiligd is. Ook kunt u eenvoudig op- en afschalen. Bekijk de video en ontdek de voordelen van KPN Colocation.

Klantcase i-bridge: Minder meters, minder stroom, meer mogelijkheden

Colocation‘KPN denkt mee over een efficiëntere manier van housing’

- Rob van Wijk, ICT Director bij I-bridge -

I-bridge bepaalde met KPN hoe de fysieke ruimte in het datacenter efficiënter ingedeeld kon worden. Belangrijke eisen daarbij waren minder kosten en minder stroomverbruik.

Klantcase Randstad

 

Colocation‘Het gaf mij het gevoel dat KPN zijn klanten echt voorop stelt’

- Kevin Jones, Manager IT-operations en -infrastructuur bij Epson -

Epson wilde het datacenter verhuizen naar een locatie die beter beantwoordt aan de eisen van deze tijd. KPN hielp bij de verhuizing en de inrichting van dit datacenter op een nieuwe locatie.

Waarom uitbesteden?

Wanneer u kiest voor Colocation van KPN kunt u zich zorgeloos richten op uw bedrijfsdoelstellingen en behoudt u maximale controle over uw data, met de hoogste beschikbaarheid.

Onze datacenters zijn Tier III+ en Tier IV gecertificeerd met een gegarandeerde beschikbaarheid tot wel 99,995%. Zo is uw data bijna altijd beschikbaar, zelfs bij onvoorziene omstandigheden. Zo nemen bij een stroomstoring onze noodstroomvoorzieningen het direct over. Daarnaast maken wij gebruik van 100% groene stroom, die zeer efficiënt wordt ingezet. Op deze manier helpen wij u tevens uw MVO doelstellingen te behalen.
De datacenters van KPN zijn beveiligd volgens de hoogste standaarden. Er is 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaking aanwezig. Tevens kunt u zelf uw servers beveiligen in een eigen cage of suite. Afhankelijk van uw wensen kunt u uw ICT-voorzieningen extra beveiligen.
KPN heeft 10 datacenters over heel Nederland. Zo is er altijd wel 1 datacenter bij u in de buurt. Afhankelijk van uw behoefte is het zelfs mogelijk om een twin-datacenter concept te realiseren. Er is dan altijd een backup in een ander datacenter beschikbaar.
Uiteraard wilt u altijd verbonden zijn met uw servers in het datacenter. Onze datacenters zijn carrier neutral, zodat u gewoon uw huidige provider kunt aansluiten. KPN heeft jarenlange expertise op het gebied van netwerkconnectiviteit. Zo hebt u altijd een betrouwbaar aanspreekpunt wanneer het gaat om de beschikbaarheid van uw IT omgeving.
Wanneer uw bedrijf groeit wilt u niet belemmerd worden door de ruimte waarin uw servers staan. Daarom is uw IT behoefte zeer gemakkelijk op en af te schalen bij KPN Colocation. Zo kunt u zich zorgeloos richten op uw bedrijfsdoelstellingen.
Uw datat veilig opgeslagen in 1 van de 10 Nederlandse datacenters, met KPN Colocation

Altijd een datacenter in de buurt

Met 10 datacenters in heel Nederland is er altijd wel een datacenter bij u in de buurt. Ons meest recente datacenter in Eindhoven is het eerste CO2 negatieve datacenter, en gebouwd volgens de hoogste Tier IV normering.

Ontdek de laatste trends op the Digital Dutch

Duurzame oplossing voor de digitale toekomst

Equalit is een shared service center voor onder andere de gemeente Oosterhout. De organisatie koos ervoor data van klanten onder te brengen bij KPN’s Tier IV Datacenter.

Hiermee werd gekozen voor een gegarandeerde beschikbaarheid van minimaal 99,995 procent, gecombineerd met de hoogst haalbare betrouwbaarheid wereldwijd.

Daarom Colocation van KPN

Met Colocation van KPN heeft een een gegarandeerde beschikbaarheid van uw data van bijna 100%

Gegarandeerd beschikbaar

Hoge gegarandeerde beschikbaarheid van uw data: 99,982% (Tier III) tot 99,995 % (Tier IV).

Technische experts zorgen ervoor dat uw data altijd beschikbaar is

Technische experts

Met technische experts op locatie zorgen wij ervoor dat uw data altijd beschikbaar is.

24/7 beveiliging van uw data in de datacenters met KPN Colocation

24/7 beveiliging

100% carrier-neutrale datacenters met 24/7 beveiliging en branddetectie met een OxyReduct preventiesysteem.

Meer informatie over Colocation? Vul het formulier in.

Neem contact met mij op

Veilig en betrouwbaar

KPN stelt de allerhoogste eisen aan onze dienstverlening. Daarom zijn onze diensten gecertificeerd en voldoen deze aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Alleen zo kunnen we die kwaliteit blijven waarborgen.

ISO
Etsi
ISEA