Retail

KPN verbindt en versterkt retail

De retailmarkt staat onder druk. Winkels sluiten, een sterk groeiende online verkoop, een veranderende consument en een toename in distributiekanalen. Ook zien we een steeds belangrijkere rol in de samenwerking tussen gemeenten en de vastgoedmarkt. ICT wordt binnen retail, food en non-food, steeds belangrijker.

Vanuit onze rol hebben we hier al jaren ervaring mee en werken nauw samen met retailers, groot en klein. En we staan aan beide kanten van het spectrum: als ICT speler en als retailer. KPN blijft investeren in oplossingen en geeft retail een voorsprong door vandaag toegang te geven tot de mogelijkheden van morgen.

Oplossingen

CloudNL infrastructuur diensten

CloudNL infrastructuur

CloudNL biedt een compleet Nederlandse cloud infrastructuur. Uw bedrijfsapplicaties zijn continu bereikbaar, beschikbaar en beheersbaar.

Alles over Internet of Things

Internet of Things

Efficiënter, duurzamer en veiliger ondernemen? Partnerships en connectiviteit maken KPN tot de verbindende schakel van Internet of Things.

Internet en netwerken

Internet en netwerken

Onze oplossingen laten ondernemingen zorgeloos gebruik maken van een optimaal bedrijfsnetwerk, met een betrouwbare verbinding.

Telefonie & UC

KPN levert optimale communicatie met telefonie en andere geïntegreerde Unified Communications (UC) oplossingen voor retail.

Datacenterdiensten

100% groene datacenters op Nederlands grondgebied en onder Nederlands beheer. Veilige en duurzame opslag van uw data.

Werkplek

KPN biedt u de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek. Het nieuwe werken via een totaaloplossing uit de cloud van KPN.

Cyber Security

Een beschermd netwerk en veilige online transacties zijn voor de retailer van essentieel belang. Hiervoor dient uw ICT infrastructuur beschermd te zijn. KPN kan u hierbij helpen. Onze security dienstverlening voldoet aan de geldende normenkaders zoals PCI DSS.

Secure Communications

Dankzij Secure Communications van KPN kunt u als retailer veilig werken en zorgeloos zaken doen op al uw apparaten, met (cloud) diensten die u eenvoudig op- of afschaalt. Zo kunt u zich concentreren op uw core business.

Video: DeliXL en KPN

DeliXL heeft een pakket van 15 IT en telecomdiensten bij KPN ondergebracht. Hierdoor minimaliseert de beheerinspanning voor DeliXL en krijgt men de beschikking over veel extra functionaliteiten in de werkplek- en telefoniedomeinen. De probleemloze werking van ICT-systemen is van levensbelang voor DeliXL.

Bekijk de video voor meer informatie.

Whitepaper: Op weg naar een nieuwe winkelrealiteit

De uitdagingen waar de retail voor staat, vragen KPN om mee te veranderen en in zijn vakgebied voorop te lopen. Alleen zo kan KPN de retailer de voorsprong geven die we tot onze ambitie hebben gemaakt. Wat grote uitkomst biedt, is dat technologie tegenwoordig niet alleen bijdraagt aan het vinden van een oplossing. Techniek is vaak de oplossing zelf. In onze whitepaper willen we onze visie op de retailmarkt delen en de dialoog aangaan. Samen op weg naar een nieuwe winkelrealiteit.

Download de whitepaper

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.