Gemnet

De veilige en toekomstgerichte infrastructuur

Het besloten Gemnet-netwerk van KPN Lokale overheid is de onmisbare, veilige schakel tussen u, andere lokale overheden en samenwerkingspartners. Gemnet verbindt mensen, applicaties, systemen, apparaten en objecten binnen en buiten het gemeentehuis en de gemeentegrenzen. Bijna alle bedrijfskritische ICT-processen lopen via dit betrouwbare en beveiligde netwerk. Gemnet is beschikbaar voor alle gemeenten, provincies, rijksdiensten, waterschappen, waterleidingbedrijven en externe partners of leveranciers.

Via de stabiele en internet-onafhankelijke Gemnet-verbinding worden uw bestanden en gegevens veilig verzonden, opgeslagen en alleen gedeeld met geautoriseerde personen of partners. Het is dé toegang tot het besloten Diginetwerk en BKR-net. Slimme innovaties op het gebied van Internet of Things (IoT), Smart City en Smart Mobility liggen met nieuwe technologieën als LoRa en M2M binnen handbereik.

Haal méér uit Gemnet met onze oplossingen

Gemnet heeft de meeste toegevoegde waarde als u óók gebruikmaakt van onze oplossingen voor: Connectiviteit, Cloud (o.a. Cloud NL en Cloud Connect), Security, Werkplek, Mobiele Communicatie, Informatiebeveiliging (o.a. PKIoverheid certificaten, COMPAS, eHerkenning), Toegang & Identiteit, Hosting en Datamanagement. Een koppeling met de ZorgCloud maakt veilige uitwisseling van informatie met zorginstellingen mogelijk.

Het volledige productportfolio van KPN Lokale Overheid via het Gemnet-netwerk bekijkt u hier.

Secure Communications

Security & Continuity

Tegenwoordig is het essentieel dat de data van uw organisatie goed wordt bewaakt. Daarbij rekent u op veilige en betrouwbare ICT.

Werkplek van KPN

KPN Werkplek

KPN biedt u de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek. Het nieuwe werken via een totaaloplossing uit de cloud.

Datamanagement

Managed Hybrid Cloud

Met Managed Hybrid Cloud heeft u de zekerheid dat u altijd en overal toegang hebt tot uw organisatiespecifieke applicaties.


Klantcase: PROCURA maakt vlekkeloze verkiezingen mogelijk

PROCURA is al meer dan 45 jaar dé partner voor de (gemeentelijke) overheid bij het organiseren van landelijke en lokale verkiezingen.

Klantcase: Gemeente Urk koploper op het gebied van gemeentelijke ICT

Digitalisering is een belangrijk speerpunt voor gemeenten. Vaak is het een hele onderneming om bij de tijd te blijven. Urk nam het heft in eigen handen. 


BLOG: Een netwerk van nu voor de toekomst

Met het Gemnet-netwerk heeft een gemeente een waardevol, veilig netwerk dat ook uitermate geschikt is voor allerlei slimme Internet-of-Things-toepassingen.

Whitepaper: Basis voor digitale overheid

Lees in onze whitepaper wat nodig is om uw organisatie te wapenen tegen nieuwe cyberdreigingen en strengere regelgeving.

Download whitepaper

Cloud van KPN Lokale Overheid: alles overzichtelijk bij elkaar

Met de gebruiksvriendelijke cloud-interface van KPN hebben gemeenten eenvoudig toegang tot alle informatie, websites en applicaties in de cloud die nodig zijn om efficiënt te kunnen werken. Waar, wanneer en op welk apparaat uw medewerkers maar willen. En uiteraard veilig beschikbaar via Gemnet.

Digitale Transformatie

Landelijke voorzieningen met Gemnet

Gemeenten zijn steeds vaker afhankelijk van de informatie van medeoverheden. Via het Gemnet-netwerk verzorgt KPN Lokale Overheid 24/7 actuele, cruciale overheidsinformatie op het allerhoogste beveiligingsniveau. Het meest complete aanbod van landelijke voorzieningen vindt u bij KPN.

Partners van KPN Lokale Overheid

KPN Lokale Overheid werkt samen met speciaal geselecteerde partners om te zorgen dat lokale overheden en overheidsinstanties zo veilig en efficiënt mogelijk kunnen samenwerken en burgers en bedrijfsleven optimaal kunnen bedienen.Meer weten over Gemnet van KPN? Vul het formulier in.

Neem contact met mij op