Finance, passende ICT-oplossingen

ICT-trends voor Finance

Hoe gaat u, als financiële dienstverlener, om met bijvoorbeeld omnichannel, mobile commerce, social media, security, Big data en Cloud? Belangrijke thema’s die spelen binnen uw branche en die moeten voldoen aan strenge wet- en regelgeving.

KPN transporteert dagelijks veel data over zijn betrouwbare netwerken. We leveren, beheren en onderhouden ICT-oplossingen en kritische infrastructuren voor banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Het is de basis voor het succesvol implementeren van nieuwe ICT-trends en geven de financiële sector een voorsprong door u vandaag toegang te geven tot de mogelijkheden van morgen.

Neem contact met mij op

Oplossingen

KPN biedt voor de financiële sector onder andere veilige en innovatieve netwerken, 100% groene datacenters op Nederlands grondgebied en oplossingen als eHerkenning. Enkele concrete voorbeelden:

cloudnl infra diensten

CloudNL infrastructuur

Met CloudNL heeft u de zekerheid dat u altijd en overal toegang hebt tot uw financiële bedrijfsspecifieke applicaties. Met CloudNL zijn grote kapitaaluitgaven niet nodig en zijn uw gegevens altijd beschermd door de Europese wetgeving. Bovendien bieden we oplossingen die voldoen aan branche specifieke regelgeving.

eHerkenning

eHerkenning

Het inrichten van toekomstbestendige ICT, met oplossingen zoals eHerkenning.
Binnen de financiële sector vinden steeds meer online transacties plaats. Door eHerkenning wordt de identiteit en bevoegdheid van iemand die online een financiële transactie doet op uniforme wijze vastgesteld.

Internet of Things

Internet of Things

Met IoT maakt u slim gebruik van apparaten die via internet met elkaar communiceren. Dit kan relevant zijn voor verzekeringen, voor preventie en beperking van schadelast. IoT helpt om diefstal te voorkomen: u weet waar een verzekerd object is. Zorgverzekeraars kunnen Iot inzetten bij diagnose of preventie.

Video: Animatie Finance

Pinnen, chippen, internetbankieren. Uw klanten regelen tegenwoordig altijd en overal hun zaken. Daarom is ICT van vitaal belang geworden voor de financiele sector. Het is een uitdaging voor financiele instellingen om het vertrouwen van klanten te versterken. KPN zorgt voor de kritische infrastructuren en datacenters die daarvoor nodig zijn.

Bekijk de video voor meer informatie.

Infographic: De financiële markt

De financiële markt roept om slimme oplossingen. KPN voorziet in innovatiesessies, begeleidt samenwerking tussen organisaties en brengt eigen kennis en ervaring in.

download de infographics van Finance Download de infographic

Document: KPN visie op Finance

Lees meer over de actuele trends en ontwikkelingen van de financiële dienstverlening in Nederland. Van het ontstaan van de kredietcrisis tot de huidige situatie.

Download de visie van KPN op Finance Download het visiedocument

Whitepaper: Uw digitale bodyguard

KPN, uw digitale bodyguard in de financiële sector. Slimme combinaties op het snijvlak van techniek, politiek, economie en consument.

download de whitspaper veiligheid en betrouwbaar in de financiële sector Download de whitepaper

Video: Huis kopen via Augmented Reality

Een huis kopen in de toekomst via augmented reality? Is dat science fiction of realiteit?

Video: Restauranttips via uw bank

Over 5 jaar tipt uw bank u bij welk restaurant u zou kunnen eten. Is dat science fiction of realiteit?

Video: Ondertekenen met uw iris

Over 5 jaar geen handtekening meer, maar ondertekent u met uw iris. Is dat science fiction of realiteit?

Video: Nooit meer onverzekerd op reis

Over 5 jaar start uw reisverzekering op het moment dat u door de douane gaat. Is dat science fiction of realiteit?

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op