Servicenummers & IVR

Servicenummer: de voordelen van een totaaloplossing

Wilt u potentiële klanten aanmoedigen om telefonisch contact met u op te nemen? En wilt u inkomend telefoonverkeer efficiënter opvangen? Dan biedt een Servicenummer uitkomst. Met een Servicenummer is uw bedrijf landelijk bereikbaar onder een 0800 of 0900 nummer, een gemeentenummer of een Internationaal Servicenummer. Eventueel met interactive voice response (IVR) functionaliteiten, spraakherkenning of een realtime informatiekoppeling met uw contactcenter of klantendatabase voor een optimale afhandeling van uw klantcontact.

Met onze ervaring op het gebied van klantcontact verbeteren wij uw telefonische service, specifiek afgestemd op uw situatie. KPN levert een totaaloplossing voor uw telefoon-, fax- en dataverkeer. Variërend van een telefoonlijn tot een compleet callcenter.

Bel of mail mij
servicenummer ivr

Voordelen van een Servicenummer & IVR

  • Optimaal klantcontact
    Voordelig en direct klantcontact, professioneel en klantvriendelijk
  • Altijd bereikbaar
    Optimale telefonische bereikbaarheid, stimuleren en besturen van respons
  • Multifunctioneel
    Inzetbaar voor telefoon-, fax- en dataverkeer en uitgebreide mogelijkheden voor routering

Brochure: Servicenummers

Uiteraard wilt u geen klantcontact verloren laten gaan. Maar directe beantwoording door een medewerker is niet altijd mogelijk of de meest efficiënte oplossing. Een Servicenummer biedt uitkomst. Eenvoudige vragen kunnen met een servicenummer bijvoorbeeld afgehandeld worden via een keuzemenu en ingesproken informatie. U leest in onze brochure wat de voordelen zijn van een servicenummer en IVR voor uw organisatie.

Download de brochure

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op