Oracle Service Cloud

Onderscheidende dienstverlening

Klanten stellen steeds hogere eisen aan uw dienstverlening. Ze verwachten sympathieke dienstverlening en eenvoudige antwoorden op simpele vragen, 24 uur per dag. KPN adviseert organisaties op het gebied van klantmanagement en biedt oplossingen voor contactcenters, webcare en online selfservice, gebasseerd op Oracle Service Cloud. Zo hebben uw contactcentermedewerkers altijd en overal een compleet klantbeeld.

We ontzorgen u met een cloudoplossing, inclusief supportdesk, beheer, licenties, modificaties en de mogelijkheid uw platform simpel uit te breiden met apps. Zo creƫert u onderscheidende en excellente dienstverlening.

Oracle Service Cloud

Voordelen Oracle Service Cloud

  • Gemakkelijke integratie
    Betere dienstverlening en complete integratie met uw huidige klantcontactcenter en telefooncentrale
  • Tevreden klanten
    Verhoogde klanttevredenheid door slim in te spelen op wensen en behoeften
  • Concurrentievoordeel
    Onderscheidend in klantbeleving door toekomstbestendige en flexibele service aan te bieden met Oracle Service Cloud

Factsheet: Service Cloud

Om de klantbeleving in uw organisatie naar een hoger plan te tillen, bieden wij u een aanpak in stappen: van een verkenning van de huidige customer journey tot en met implementatie van een nieuw klantmanagementplatform. Zo werkt u in korte tijd toe naar een excellente customer experience met Oracle Service Cloud. Lees er meer over in onze factsheet.

Download de factsheet

Klantcase: Biohorma

Biohorma is specialist in natuurlijke (genees)middelen, met als grootste merk A.Vogel. Biohorma schakelde KPN in om te inventariseren wat voor CRM-systeem nodig was om klanten zo goed mogelijk te bedienen. Het klantcontactcenter werkt nu gestructureerd met Oracle Cloud Service: vragen kunnen makkelijk gefilterd en verdeeld worden en na ieder mailcontact gaat er automatisch een klanttevredenheidsonderzoek uit.

Download de klantcase

Wilt u meer informatie over Oracle Service Cloud?
Wij helpen u graag.

Neem contact met mij op