Mobiele applicaties

Grenzeloos werken

Digitale en mobiele toepassingen maken het leven makkelijker en maken werkprocessen efficiënter. Wij zorgen voor mobiele applicaties die mobiel werken mogelijk maken, inclusief een heldere mobiele strategie, integratie met uw informatiesystemen en een platform voor ontwikkeling en beheer. Zo kunt u uw informatiesystemen slim aansluiten en de regie houden over de kwaliteit, de prestaties en de veiligheid van alle applicaties.

Voordelen Mobiele Applicaties

  • One stop shop
    Koppeling van legacy met mobile en werken vanuit de cloud mogelijk
  • Partners
    Uitgebreid partner-ecosysteem met onder ander Oracle, Microsoft en Mendix
  • Brede aanpak
    Naast losse applicaties, vooral aandacht voor mobiele strategie en ontwikkeling naar mobile enterprise

Brochure: Mobile Apps

De tijd dat uw website alleen maar via een desktop aan een bureau werd bekeken is voorbij. Steeds meer klanten kijken op hun tablet naar uw website. Wij helpen u graag bij het up-to-date brengen van uw mobiele aanwezigheid en bij een efficiënte organisatie daaromheen. Lees er meer over in onze brochure.

Download de brochure

Infographic: Enterprise Mobility

Tijd- en plaatsonafhankelijk werken biedt steeds meer voordelen. Om dit alles veilig en integraal in te kunnen zetten is meer nodig dan alleen technologie. Wij bieden daarom zowel advies en ontwikkeling als realisatie van apps en platforms. U leest het in onze infographic.

Download de infographic

Whitepaper: De succesvolle mobile enterprise

In de mobile enterprise is het gedachtegoed van mobiel ondernemen verankerd in uw gehele organisatie, vindt er centrale regievoering plaats over alle mobiele toepassingen en is een planmatige werkwijze ingebed in de dagelijkse bedrijfsvoering. Hoe komt deze ontwikkeling tot stand en hoe werkt u toe naar een succesvolle mobile enterprise? U leest het in onze whitepaper.

Download de whitepaper

Klantcases

Klantcase: Natuur & Milieu en het NCB

Natuur & Milieu en het Nederlands Centrum Bijenonderzoek (NCB) willen het probleem van bijensterfte aanpakken. Het verzamelen van data is hierbij essentieel. Daarom heeft KPN de mobiele app BijenSafari ontwikkeld. U leest het in onze klantcase.

Download de klantcase

Klantcase: Breman

Breman Installatiegroep wilde een mobiele werkplek op maat creëren voor haar monteurs. KPN Consulting implementeerde deze werkplekken. Zo kunnen de monteurs gebruikmaken van allerlei apps waarmee technische installaties kunnen worden beheerd. Lees voor meer informatie onze klantcase.

Download de klantcase

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op