Hadoop as a Service

Snel en slim aan de slag met Big Data

Met het Hadoop as a Service platform leveren wij u het praktische gereedschap voor Big Data, zonder zelf te investeren in kennis of techniek. Big Data is het goud van uw organisatie. Het stelt u in staat gefundeerde beslissingen te nemen. Een Big Data platform is daarbij onmisbaar, want het is toegerust op enorme hoeveelheden data uit een grote diversiteit aan bronnen.

Op het platform laadt u al uw data, in elk gewenst type en formaat, waarna u direct aan de slag kunt met het selecteren en analyseren. Geavanceerde software zorgt ook voor visualisatie van uw data.

Hadoop as a Service Voordelen

Voordelen Hadoop as a Service

  • Een complete oplossing
    1 Overzichtelijk Big Data platform voor opslag, verwerking, analyse en visualisatie.
  • Nederlandse datacenters
    Uw data wordt veilig opgeslagen en beheerd in de betrouwbare, Nederlandse datacenters van KPN.
  • Kostenbesparend
    Hadoop as a Service van KPN is schaalbaar en beweegt mee met uw organisatie: u betaalt maandelijks op basis van pay-per-use. U bespaart snel en eenvoudig kosten door uw data van dure ERP-systemen of datawarehouses naar dit platform te verplaatsen.

Whitepaper: Altijd raak

Elke dag zijn er talloze nieuwe beslissingen om te nemen. Klein en groot. Over nieuwe markten die wel of niet bestormd worden. Over processen die wel of niet simpeler kunnen. Over andere manieren van klantcommunicatie die wel of niet bijdragen aan succes. Tweederde van die beslissingen, ook die met veel impact, worden nog altijd op basis van intuïtie genomen. En dat terwijl de harde feiten, verpakt in diverse data, vaak wel aanwezig zijn. Big Data helpt om goed geïnformeerd de juiste beslissing te nemen. U leest het in onze whitepaper.

Download de whitepaper

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op