Storm Cloud Contact Center

Klantcontact via het cloud contact center

Met een efficiënt ingericht cloud contact center verbetert u zowel het klantcontact als de klanttevredenheid. Wij bieden u met Storm Cloud Contact Center een innovatieve cloud oplossing voor betere grip op de relatie met uw klanten.

Met Storm Cloud Contact Center bereikt u een hogere efficiëntie en productiviteit en wij nemen de zorg op het gebied van klantcontact uit handen. Voortaan hebt u een duidelijk kwalitatief en kwantitatief beeld van het inkomend en uitgaand klantcontact. Tevens helpt dit betrouwbare platform uw bereikbaarheid te verbeteren en ondersteunt het diverse communicatiekanalen. Een eenmalige grote investering is niet nodig, u betaalt per gebruiker.

Voordelen Storm Cloud Contact Center

Voordelen Storm Cloud Contact Center

  • Overzicht
    Uitgebreide realtime en historische rapportages. Zo hebt u optimaal inzicht in alle werkzaamheden en telefoonverkeer.
  • Verhoogde bereikbaarheid
    Onbeperkt Intelligent Verkeer Routeren met keuzemenu. Zo kunnen klanten sneller te woord worden gestaan.
  • Integratie met huidige systemen
    Integratie met uw Customer Relationship Management en Enterprise Resource Planning systemen.

Klantcases

Video: Sodexo verbetert klantcontact

De customer service desk is erg belangrijk voor Sodexo. Deze moest centraal worden ingericht met decentrale mogelijkheden. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om thuis te werken. KPN dacht voortdurend mee over verbetering van de dienstverlening aan de klant en kwam met de beste oplossing.

Bekijk de video voor meer informatie.

Video: Teleplan & Storm Cloud Contact Center

Teleplan was op zoek naar een schaalbare, toekomstvaste en locatie-onafhankelijke oplossing voor de afhandeling van hun klantcontact. Met het Storm Cloud Contact Center van KPN worden klanten worden via meerdere kanalen in 1 keer goed en snel geholpen en agents hebben constant realtime inzicht in alle werkzaamheden.

Bekijk de video voor meer informatie.

Klantcase: Stadsbank Oost-Nederland

Stadsbank Oost-Nederland wilde een efficiëntieslag maken door een gedeelte van het aantal telefoongesprekken geautomatiseerd te laten verlopen met een Interactive Voice Response in de cloud. Daarom is gekozen voor het Storm Cloud Contact Center.

Download de klantcase

Klantcase: Bruna

De klantenservice van Bruna behandelt vragen van de medewerkers uit de winkels en van de consument. Met Storm Cloud Contact Center van KPN worden inkomende gesprekken van Bruna-vestigingen en klanten die bekend zijn in de CRM-applicatie direct herkend en correct gerouteerd.

Download de klantcase

Klantcase: Huisartsenpost Zeeland

Huisartsenpost Zeeland beantwoordt gemiddeld 55.000 telefoongesprekken per jaar. Aangezien sommige vragen van levensbelang zijn is een snelle en goede afhandeling van telefonisch contact essentieel. Met Storm Cloud Contact Center en het keuzemenu met spoedknop, worden patiënten snel geholpen.

Download de klantcase

Klantcase: Zorginstituut Nederland

Een goede bereikbaarheid is cruciaal voor Zorginstituut Nederland om de kwaliteit en toegankelijkheid van het gezondheidszorgsysteem te waarborgen. Dankzij de Storm Cloud Contact Center oplossing heeft Zorginstituut Nederland een sterk verbeterde telefonische bereikbaarheid.

Download de klantcase

Klantcase: Pricewise

Pricewise wilde een flexibele klantcontactoplossing voor haar contactcenter. Eentje die ook te gebruiken is voor de buitenlandse activiteiten. Met het Storm Cloud Contact Center heeft Pricewise de totaaloplossing voor haar klantcontact.

Download de klantcase

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op