Customer Interaction Center

Multichannel klantcontact

Customer Interaction Center™ (CIC) is een volledig geïntegreerd, multichannel contactcenter oplossing van Interactive Intelligence. De CIC software biedt u de mogelijkheid om via meerdere communicatiekanalen makkelijk met uw klanten te communiceren.

CIC is een all-in-one oplossing waarin Business Process Automation, Quality Management, in combinatie met spraakherkenning, en Workforce Management de inzet van uw medewerkers optimaliseert. Een breed scala aan standaard integraties met social media toepassingen en business applicaties maakt een uniforme afhandeling van klantcontact mogelijk. Zo heeft u met Customer Interaction Center een compleet, krachtig en schaalbaar communicatieplatform.

Voordelen Customer Interaction Center

Voordelen Customer Interaction Center

  • All-in-one communicatieplatform
    1 Platform voor uitgebreide multichannel klantapplicaties
  • Kwalitatief klantcontact
    Geïntegreerde WorkForce Optimization voor kwalitatief en efficiënt klantcontact
  • Keuzevrijheid
    Vrijheid van implementatie naar keuze: in uw datacenter of als Private Cloud

Brochure: Customer Interaction Center

De voorkeuren voor klantenservicekanalen veranderen snel. Hoewel er nog steeds veel vraag is naar dienstverlening via de telefoon, verwachten klanten ook dat ze via chat, e-mail, sms, mobiele apparaten en sociale media contact kunnen leggen. KPN biedt een oplossing voor multichannel klantcontact die zowel in de cloud als in uw datacenter kan worden geleverd: het Interactive Intelligence Customer Interaction Center. Lees in onze brochure wat de voordelen zijn voor uw organisatie.

Download de brochure

Klantcases

Download de Klantencase: De telefoongids

Klantcase: De Telefoongids

De Telefoongids is sinds 2006 tevreden gebruiker van Customer Interaction Center. Voordeel is dat medewerkers zelf call flows en routeringen kunnen maken zonder hulp van buitenaf. Ook kost het verhuizen van werkplekken weinig tijd. U leest het in onze klantcase.

Download de klantcase

Klantcase video: Xerox en Customer Interaction Contact

Het klantcontact verandert continu en dus blijft Xerox ook investeren in vernieuwing. Om gemakkelijk pieken op te vangen, snel en eenvoudig de capaciteit op- of af te schalen koos Xerox voor Customer Interaction Contact. Voor 33 contact centers van Xerox in Europa wordt de technologie geleverd vanuit datacenters van KPN.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op