Avaya Aura Contact Center

Multimedia contact center

Om de tevredenheid van uw klanten te verhogen, is het noodzakelijk dat u snel en goed contact met ze hebt. Hiervoor hebben uw agents de juiste kennis en tools nodig. Met het Avaya Aura Contact Center bieden wij u een zeer efficiƫnte en klantvriendelijke oplossing. Daarnaast ontwikkelt u in uw eigen tempo het contact met uw klanten door verschillende applicaties aan dit platform toe te voegen.

Avaya Aura Contact Center is een integrale multichannel oplossing. Met de end-to-end rapportages krijgt u een duidelijk beeld van het mediagebruik van uw klanten. We ondersteunen u van advies tot implementatie, altijd met uw business en klanten in ons achterhoofd.

Voordelen Avaya Aura Contact Center

Voordelen Avaya Aura Contact Center

  • Kostenbesparend
    Lagere kosten op onderhoud door consolidatie van de hardware
  • Klanttevredenheid
    Grotere klanttevredenheid door intelligente routering: de juiste vraag bij de juiste agent
  • Brede optimalisatie
    Optimaliseren van de inzet van agents over meerdere locaties

Video: Avaya Aura Contact Center

De enige manier om de snelle marktontwikkelingen het hoofd te bieden is om zelf mee te ontwikkelingen en groeien. Ook op het gebied van klantcontact kunnen organisaties niet achterblijven. Klantcontact centers hebben te maken met demografische ontwikkelingen, intense competitie en nieuwe vormen van communicatiemiddelen. Avaya Aura Contact Center biedt de oplossing voor deze uitdagingen met een focus op Experience Management: het bieden van exceptionele service via multichannel klantcontact oplossingen.

Bekijk de video voor meer informatie.

Brochure: Avaya Aura Contact Center

Het landschap van klantcontact verandert snel. Webchats, contact via social media en videocontact worden steeds vaker gebruikt ten opzichte van de traditionele vormen van klantcontact via telefoon en e-mail. Avaya Aura Contact Center biedt verschillende vormen van klantcontact om te voldoen aan de verwachtingen van de klant. U leest in de brochure wat de voordelen zijn voor uw organisatie.

Download de brochure

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op